Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Британська баронеса Мішель Моне взяла на руки 22-річного в’єтнамця, прийнявши його за дитину

Британська баронеса Мішель Моне взяла на руки 22-річного в’єтнамця, прийнявши його за дитину
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Британська баронеса і світська левиця Мішель Моне втрапила в дуже незручну ситуацію під час конференції в’єтнамських бізнесменів. Вона підняла на руки одного з учасників, прийнявши його за маленького хлопчика.

cesmibqawgc

Як пише The Mirror, чоловік невисокого зросту підійшов до Моне, щоб вручити їй букет квітів. Баронесу дуже розчулив жест “хлопчика”, і, взявши його на руки, зробила кілька фотографій.

8jk724c71mw

Як вияснилось через мить, “хлопчиком” виявився 22-річний агент з нерухомості Тен Фат Нгуен. Поставити її чоловіка на місце почала вимагати невідома жінка з залу. Зі слів самої Моне, приміщенням миттєво розійшовся гучний сміх.

Нгуен підтвердив оказію, яка сталася на конференції, але підмітив, що у нього нема дружити, чи навіть дівчини. Моне він назвав своїм кумиром. Декотрі ЗМІ повідомили, що Нгуену 46 років, але сам він спростував цю інформацію, опублікувавши фото своїх документів на Фейсбуці.

3j1vozrt8ca

dou37at4bdc

Моне описала незручний моменту у Twitter: “Найганебніший момент. Виступала у В’єтнамі перед трьохтисячною аудиторією, підійшов шестирічний малюк, підняла його на руки, він виявився чоловіком”.

Джерело: vk.com/discovery__world

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: