Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

А який у вас тип ноги? Міні-тест

А який у вас тип ноги? Міні-тест
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Фізіогноміка – зовсім не шарлатанська наука, як можуть подумати деякі люди. Вона заснована на численних спостереженнях і дійсно підтверджена вченими. Звичайно, бувають винятки, але найчастіше риси характеру і зовнішній вигляд тих чи інших частин тіла пов’язані між собою. Найчастіше при згадуванні физиогномики мова йде про обличчя. Рідше – про руки.

c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c31

А як же ноги?

Виявляється, те, який у нас підйом стопи, теж задає набір рис характеру, властивих кожному з нас. Подивіться уважно на свою стопу в профіль. Яка вона? Плоска чи вигнута?

Вигнутий або високий підйом

a87ff679a2f3e71d9181a67b7542122c25

Ви – практична, приземлена і раціональна людина. Але при цьому вмієте мріяти і ставити цілі. Навколишні бачать в вас розуміючого і мудрого порадника, нерідко цікавляться вашою думкою з якогось питання. У вашій присутності люди відчувають себе спокійно. Як вдома. У вас великий внутрішній потенціал. Головне – не бійтеся його використовувати.

Плоский або низький підйом

eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf325

Життєрадісна, легка на підйом і весела натура – це все про вас. Ви швидко заводитеся, швидко вливається “в струмінь”, точно так само включаєтеся і в роботу. Ви вмієте як отримувати задоволення від життя, так і наполегливо працювати для цього. Люди вважають вас цікавим співрозмовником і люблять слухати вас.

Звичайно, можна сприймати це серйозно чи не сприймати, але про всяк випадок у вас з’явився ще один ключик до власної особистості і особистостей інших людей 😉

Джерело: marketium.ru

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: