Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Два нові британські фільми, обов’язкові до перегляду

Два нові британські фільми, обов’язкові до перегляду
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

filmy

Насолоджуватися всім, що відбувається тут і зараз, знову відчути себе дитиною і відшукати запилену любов в серці допоможуть нові чарівні фільми з Туманного Альбіону. Набирайтеся наснаги та життєвої енергії під час перегляду!

«Фантастична любов і де її знайти» (This Beautiful Fantastic, 2016)

this_beautiful_fantastic_poster_1

Своєрідна британська альтернатива всім відомій французькій «Амелі». Це кіно можна порівняти з вітамінкою: яскраві кольори, харизматичні персонажі, забавні деталі – все, що змушує зосередитися на подіях на екрані, не відволікаючись і насолоджуючись. Якісна романтична драма з помірно дозованим сумом і оптимістичним фіналом, з прекрасними вкрапленнями казкових моментів і з вірою в те, що життя може бути схожим на гарний сад – якщо тільки зустріти потрібних людей і вчасно знайти віру в себе.

«Ні пуху, ні праху» (Burn burn burn, 2015)

burn_burn_burn_poster_1

Цей фільм розповість історію здійснення останнього заповіту померлого друга людьми, близькими йому за духом. Фільм про дорогу, заправки, привабливі англійські міста і дивні пригоди двох кращих подруг. В дорозі їх чекає нагода по-новому оцінити власні життя, навчитися приймати втрату близької людини, відпустити дитячі травми і дорослі розчарування, щоб відчути багато любові в її найрізноманітніших проявах. «Ні пуху, ні праху» – відмінне нагадування про те, як насправді потрібно цінувати життя.

Джерело: dom.goodhouse.com.ua

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: