Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

6 великих людей, у яких були збочені дивацтва

6 великих людей, у яких були збочені дивацтва
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Мабуть, у всіх є свої дивацтва – від милих і невинних до дивних і страшних. Були свої дивацтва і у видних політичних діячів, акторів, вчених та інших знаменитих людей, причому вельми збочені.

Нікола Тесла, винахідник, фізик

velyki-lyudy_tesla

Нікола відчував незрозумілу любов до голубів. Крім того, що він кожен день відгодовував їх в парку, так він ще й забирав поранених додому і займався їхнім лікуванням. Відомо, що на лікування однієї з птахів Нікола витратив 2000 доларів. Він дуже прив’язався до неї. «Я любив цю голубку, як чоловік любить жінку, і вона мене любила. До тих пір поки вона була поруч зі мною у мене була мета в житті», – так писав він про цю пташку.

Лорд Байрон, барон, британський поет-романтик

velyki-lyudy-bayron

Байрон, як і багато хто з нас, тримав вдома домашніх тварин. Але якщо звичайні люди живуть з кішками і собаками, то він жив з ведмедями. Також після кожного сексу він зістригав у жінок волосся нижче пояса і зберігав у себе. У ті часи цей ритуал було прийнято проводити, але волосся, на відміну від Байрона, чоловіки зістригали з голови жінки.

Вінстон Черчілль, британський державний і політичний діяч

velyki-lyudy-cherchil

У лауреата Нобелівської премії була улюблена звичка ходити голим. Здавалося б, нічого особливого, але оголювався він не тільки у себе вдома, але й у робочому кабінеті. Він міг в такому вигляді зустрічати гостей і ходити перед обслугою.

Чарлі Чаплін, американський і англійський кіноактор

velyki-lyudy-chaplin

Секс у житті Чапліна займав одну з важливих ролей. Він готовий був вступати в контакт з будь-якою жінкою. Актор також організував незвичайний для тих часів метод прослуховування актрис – секс в обмін на роль. В його кабінеті стояв диван, на який повинні були лягати голі актриси. Потім він кидався в них тортами. Дівчата отримували роль, якщо витримували всі випробування.

Фрідріх Шиллер, поет

velyki-lyudy-shiller

У кабінеті поета стояли ящики з гнилими яблуками. Фрідріх пояснював це тим, що гнильний запах яблук надихає його.

Махатма Ганді, індійський політичний і громадський діяч

velyki-lyudy-mahatma

Духовний лідер Індії в 37 років дав обітницю безшлюбності. Дивним у всьому цьому було те, що він продовжував спати з жінками, але без злягання. Однак, жінки, що спали з ним, повинні були бути голими. За його словами, він таким чином перевіряв свою стриманість.

Джерело: wuzzup.ru

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: