Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Жінка ГУБАМИ намалювала портрет Мерилін Монро (відео)

Жінка ГУБАМИ намалювала портрет Мерилін Монро (відео)
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Наталі Айріш з штату Техас, звичайна американьска дівчина, яка захотіла внести в мистецтво щось своє. З дитинства вона займалася малюванням, поступила в художню школу. Тут художниця експериментувала з технікою малювання, займалася скульптурою, пробувала малювати картини відбитком великого пальця руки. Якось, коли вона знімала серветкою надлишки помади з губ, їй сподобався яскравий відбиток на паперs. Наталі почала експерментувати з відбитками воїх губ, так у неї і з’явився свій оригінальний стиль.

Першою картиною, створеною поцілунками Наталі, став портрет Мерилін Монро. Її вона вибрала не випадково – саме з Монро у Наталі Айріш асоціюється яскрава червона помада.

Щоб створити такий витвір художниці потрібно близько п’яти помад. На роботу йде біля трьох годин, протягом яких жінка методично і по визначеній схемі цілує полотно. Це нелегка праця – залишити тисячу своїх поцілунків на папері. Наталі потребує постійного зволоження губ, тому не може жити без гігієнічної помади.

В художниці вже більше двадцяти картин, виконаних в техніці “поцілунку”. Одна з останніх робіт Наталі Айріш – потрет легендарного гітариста Джимі Хендрікса. Його вона націлувала помадою Confession від Urban Decay.

kartyna_potsilunkom

232

233

234

235

236

237

Джерело: actual-art.ru

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: