Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

10 комедійних серіалів, які дивляться на одному диханні

10 комедійних серіалів, які дивляться на одному диханні
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Мозок, як і тіло, хоче іноді відпочивати. Вимкнути на деякий час думки і подивитися щось просте і легке. Наприклад, хороший комедійний серіал з цікавими персонажами.

Пропонуємо вам добірку комедійних серіалів з якісним гумором, які точно піднімуть вам настрій

“Теорія Великого вибуху” / The Big Bang Theory

im-1

Сюжет розгортається навколо талановитих фізиків – Леонарда, Шелдона, Говарда і Раджеша, — які при всіх своїх розумових здібностях дуже наївні, дивакуваті та навіть не зовсім пристосовані до звичного життя. Все починає змінюватися, коли вони знайомляться з білявкою Пенні.

У серіалі багато фізики. І всі сценарії, діалоги, рівняння та схеми перевіряє професор фізики та астрономії Каліфорнійського університету Девід Салтеберг.

“Кремнієва долина” / Silicon Valley

im-2

“Кремнієва долина” – це історія дивакуватих програмістів, які створили додаток, в основу якого покладений революційний алгоритм. Утім, бути винахідливим розробником та гарним підприємцем, як виявилося, зовсім не те ж саме.

“Остання людина на Землі” / The Last Man on Earth

im-3

Події комедійного футуристичного серіалу розгортаються у 2022 році. Дивакуватий 42-річний Філ Міллер – остання людина, яка вижила на Землі після епідемії вірусу, що знищив усіх живих істот на планеті. У надії, що хтось випадково вижив, як і він сам, Філ їздить країною, залишаючи на білбордах напис “У Тусоні є живі”.

У новому світі, коли всі блага цивілізації стали “нічиїми”, варто пам’ятати, що разом із власниками померли і ті, хто вмів їх виробляти. І зовсім скоро усе, що поки у надлишку, стане в дефіциті.

“Друзі” / Friends

im-4

Цей серіал вже давно називають культовим. Стартувавши у 1994-му, він став чи не найпопулярнішим комедійним телепроектом у світі. За 10 років вийшло 10 сезонів з 236 серіями.

Серіал розповідає про життя шістьох друзів. Усі вони різні: Рейчел – балувана “татусева донька”, Моніка – чистюля-кухар, Чендлер – типовий офісний працівник, Джої – актор, який більше за все у житті любить їжу і секс, Рос – палеонтолог, від якого жінка пішла до іншої, та Фібі – масажистка, хіпі та співачка. Але попри свою несхожість – вони гарні друзі і щодня знаходять час у своєму кафе та обговорити проблеми один одного.

“Клініка” / Scrubs

im-5

Закінчивши навчання, Джей Ді та його друг Крістофер Тьорк пішли працювати в лікарню. Тут вони зустрічають нових друзів та, звісно, наставників: хитрого директора Боба Келсо, лікаря Кокса, який, будучи медиком, ненавидить людей, та старшу медсестру Карлу Еспіносу.

Попри комедійний жанр, у серіалі наявні серйозні та драматичні моменти і сцени.

“Секс і Каліфорнія” / Californication

im-6

Головний герой – Генк Муді (Девід Духовни) – письменник, який переїхав до Каліфорнії у пошуках натхнення. Але нова сходинка у кар’єрі виявилась кроком до руйнування стосунків з коханою Карен та дочкою Беккою. Протягом усіх сезонів він намагається повернути кохану, але його постійні випадкові зв’язки, алкогольне та наркотичне сп’яніння, в якому він перебуває через творчу кризу, не дуже сприяють цьому.

Серіал виходив з 2007 по 2014 роки і наразі повністю дознятий.

“Бруклін 9-9” / Brooklyn Nine-Nine

im-7

Головний герой — Джейк Перальта, який працює в поліції Брукліна. При всіх своїх гарних аналітичних здібностях Перальта не відрізняється відповідальністю та ентузіазмом у роботі, а іноді поводиться як велика дитина.

Він міг би і далі безтурботно проводити час на своїй роботі, якби начальника, який закривав на це очі, не замінив новий – суворий капітан Рей Голт. А він не терпітиме подібну поведінку Джейка, адже прагне зробити дільницю однією з найкращих у Нью-Йорку.

“Як я познайомився з вашою мамою” / How I Met Your Mother

im-8

Цей ситком, який виходив з 2005-го по 2014 роки, нерідко порівнюють з “Друзями”. Він такий же веселий, простий, романтичний, а до його героїв так само прив’язуєшся.

Серіал представлений у форматі розповіді Теда Мосбі, який вирішив поділитися з дітьми історією про те, як познайомився зі своєю дружиною. Але його оповідання стало дуже детальним, тож дізнатися, хто ж є мамою двох малих, глядачу доведеться не скоро.

Серіал не перенасичений складними і карколомними сюжетними лініями, але він близький кожному глядачу, адже розповідає про такі прості, але найцінніші речі, як дружба, кохання та родина.

“Секс і місто” / Sex and the City

im-9

Ще один серіал, який часто характеризують як культовий.

Серіал заснований на однойменній книзі журналістки і письменниці Кендес Бушнелл, яка є збіркою її статей для колонки в газеті New York Observer. Серіал розповідає про життя чотирьох подруг у віці “за 30”, абсолютно різних за характером і темпераментом, але об’єднаних вільними поглядами на життя в динамічній атмосфері Нью-Йорка. Вони вільно обговорюють питання сексу, кохання і кар’єри, і їхні бесіди не позбавлені жартів.

“Антураж” / Entourage

im-10

Комедійний серіал про будні кінозірки та його друзів зсередини. За основу сюжету взяли життєвий досвід одного з виконавчих продюсерів серіалу Марка Волберга.

Молодий та перспективний актор Вінсент Чейз, знявшись у кількох рекламних роликах, отримує гроші та славу. Разом з друзями він вирушає підкорювати Голлівуд. Ставши знаменитим, він не забуває про друзів: усі вчотирьох вони живуть у великому будинку Чейза, поринають у розкішне життя, де постійно проводяться вечірки, тусовки та фестивалі.

У серіалі зустрічаються такі зірки, як Крістіна Агілера, Джеймс Кемерон, Кені Вест, Мартин Скорсезе та навіть київський міський голова Віталій Кличко.

Джерело: espreso.tv

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: