Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Український дует B&B Project та французький співак Paul Manandise записали спільний кавер на пісню “Et Si Tu N’Existais Pas” (відео)

Український дует B&B Project та французький співак Paul Manandise записали спільний кавер на пісню “Et Si Tu N’Existais Pas” (відео)
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Відомий український інструментальний гурт B&B Project та успішний французький співак Поль Манондіз (Paul Manandise) записали спільний кавер на легендарний хіт Джо Дассена (Joe Dassin) – «Et Si Tu N’Existais Pas».

Дивовижне поєднання української бандури, французької мови, сильного вокалу а також контрабаса та баяна.

B&B Project (Bandura & Bayan Project) – молодий український гурт, заснований у березні 2015 року. Основна ідея колективу – популяризувати українські народні інструменти не лише серед співвітчизників, а й за межами держави.

Учасники дуету – Тетяна Мазур та Сергій Шамрай – познайомилися під час навчання у Національній музичній академії України ім. П. І. Чайковсього.

«
– Якось сиділи ми в гуртожитку, пили чай і подумали, а чому б не спробувати зробити якийсь музичний продукт?! Музиканти ми чи хто? Пішли в парк, відзняли там відео, змонтували кліп і виклали в мережу, щоб батьки подивилися і друзі… За досить короткий час назбиралося більше 300 тисяч переглядів! Добре батьки подивилися відео, мабуть, ще й сусіди підключилися. А тоді захотілося спробувати щось нове, рухатися далі”, – поділився спогадами Сергій Шамрай.

Поль Манондіз – французький співак, який почав співати ще з раннього дитинства. Навчався у Королівській консерваторії Бельгії, яку закінчив з Золотим призом.

Коли співаку було 20 років, його помітив відомий французький фотограф, який запропонував Полю знятися у рекламі Diesel. Поїхавши на зйомки до Парижа, співак отримав гонорар і зміг винаймити житло, щоб залишитися на деякий час у французькій столиці. Переїзд дав змогу співаку розвивати свій талант і поступово вливатися у місцевий шоу-бізнес.

2014 року француз одружився з українкою Оленою. Поживши більше року у Парижі, подружжя вирішило переїхати до України.

У репертуарі співака пісні не лише французькою та англійською мовами, а й українською. Наразі Поль вже встиг зняти відеокліп на українську пісню “Небокрай”. За кілька днів це відео набрало 60 тис. переглядів на Youtube.

Манондізу подобається звучання українських народних пісень і бандура, він підтримує українців у боротьбі проти окупантів і планує найближчим часом отримати українське громадянство.

Відео: MusicVideoUA

Джерело: wikipedia.org

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: