Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Кондитери з Швейцарії створили новий вид шоколаду

Кондитери з Швейцарії створили новий вид шоколаду
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Швейцарські кондитери розповіли про створення четвертого виду шоколаду. Тепер окрім чорного, білого і молочного є ще один – рубіновий.


Швейцарський виробник шоколаду Callebaut робить його з рубінових какао-бобів, які вченні досліджували останні кілька років.

Аромат і колір шоколаду натуральні і отримуються без додавання ягід.

Назвали новий вид шоколаду Ruby завдяки характерному червоному відтінку.

Джерело: hromadske.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Оголошення

"Хочеш читати цікаві, позитивні та
корисні пости рідною українською
мовою?
Тисни "Подобається"!"

Я вже з Вами, не показуйте більше цю штуку

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: