Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

ТОП-10 передбачень Сімпсонів, які збулися

ТОП-10 передбачень Сімпсонів, які збулися
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Творці культового американського мультсеріалу “Сімпсони” зробили багато сміливих передбачень, які в кінцевому підсумку збулися.

Президентство Дональда Трампа

У 17 серії 11 сезону в мультсеріалі продемонстрували майбутнє, в якому Ліза Сімпсон стала наступним президентом після Дональда Трампа. За словами героїні, їй дісталася країна в “повному занепаді”. Через 16 років Трамп дійсно змінив Барака Обаму в Білому домі.

Розумні годинники

У 1995 році вийшла серія, в якій були показані перші розумні годинник. 15 років по тому вони дійсно з’явилися в продажу.

Присудження Нобелівської премії з економіки Бенгт Хольмстрему

У 2010 році в мультсеріалі показали серію, де фінський економіст, професор економіки Массачусетського технологічного інституту Бенгт Хольмстрем називався одним з фаворитів на здобуття Нобелівської премії. А в 2016 році він дійсно її отримав.

Теракт 11 вересня в Нью-Йорку

9 вересня 1997 року вийшла 1 серія 9 сезону. Барт Сімпсон тримав обкладинку журналу з вежами-близнюками за 9 доларів. Багато хто побачив передвістя: 11 число – 9 місяць року. Чотири роки по тому стався найгірший теракт в історії США.

Леді Гага на Супербоулі

Співачку Леді Гагу в одній із серій показали підвішеною до купола. У 2017 році вона дійсно виступила на Супербоулі, який також був підвішений до купола.

Вірус Ебола

У 1997 році Мардж Сімпсон тримала в одній із серій книгу про небезпеку вірусу Ебола. До 20 жовтня 2015 року ним заразилися 30939 осіб, з яких померли 12910.

Перемога Німеччини над Бразилією в Кубку світу 2014 року

У 2014 році одна з серій “Сімпсонів” розповідала про корупцію у ФІФА і перемогу Німеччини над Бразилією в чемпіонаті на Кубок світу. Два місяці по тому перемога дійсно відбулася. Міжнародна федерація футболу, тим часом, опинилася в епіцентрі корупційного скандалу.

Травма Неймара на Кубку світу 2014 року

В одній серії “Сімпсонів” показаний “Ель Диво”, вигаданий футболіст, який не міг грати після отриманої травми. Так, через 4 місяці один з кращих гравців світу Неймар отримав таку ж травму в грі з Колумбією. У нього була в цій грі схожа футболка.

Безсмертя The Rolling Stones

22 роки тому ніхто не підозрював, що група The Rolling Stones буде в буквальному сенсі безсмертною. У серії 1995 року Ліза з чоловіком лежать в ліжку на тлі плаката з рекламою турне музикантів 2010 року. Творці передбачили, що через 15 років група продовжить гастролювати.

Дизайн першого iPod

У 8 сезоні 5 епізоді герої мульта дзвонять в високотехнологічний дзвінок. А вже через 5 років точно так само виглядав перший iPod.

Джерело: maximum.fm
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: