Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Інтерактивна карта покаже, в яку країну ви можете відправитися без візи

Інтерактивна карта покаже, в яку країну ви можете відправитися без візи
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Якщо хочеться швидше у відпустку, а візи в паспорті з якоїсь причини немає, відкривайте Travelscope

На цій онлайн-карті можна вибрати країну і одразу дізнатися, куди її мешканці без проблем можуть виїжджати. Виберіть режим Visa-free destinations в віконці зверху, а в поле Source country вкажіть державу, в якій живете. На карті різними кольорами будуть відзначені країни з різними умовами перебування.

Наприклад, якщо віза для в’їзду не потрібна, то колір держави буде брудно-зеленим. Для країн яскраво-жовтого кольору потрібна електронна віза. Додаткова інформація відображається при наведенні курсору миші на країну. Зліва внизу є легенда карти, розібратися в якій не важко.

Якщо переключитися на режим Visa-free sources, то можна дізнатися, жителі якої кількості держав можуть потрапити в ту чи іншу країну без візи або з реєстрацією по приїзді. Також на сайті є можливість переглядати інформацію про ВВП і населення – за це відповідають режими GDP і Population відповідно.

Travelscope бере дані про візи з «Вікіпедії». Розробники просять використовувати сайт тільки в ознайомлювальних цілях, а для отримання точної інформації звертатися в посольства або консульства.

Travelscope →

Джерело: Lifehacker
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: