Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

9 гумористичних YouTube-каналів українською мовою

9 гумористичних YouTube-каналів українською мовою
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Добірка 9 україномовних каналів Ютуб з гумором від kozakorium.com.

Цікаві мультфільми, переозвучення закордонних відео, смішні пародії, батли дурних жартів та безліч іншого.

1. Телебачення Торонто.

Канал, який не вимагає жодних представлень. Культовий Майкл Щур та його фірмова подача основних подій з життя України, які відбулися впродовж тижня. Сарказм, іронія та гротеск – головні інструменти в боротьбі з абсурдом повсякденного українського життя.

2. Батл Дурних Жартів.

Відомий у всьому світі формат – bad jokes telling.  Гумористичний батл, в якому учасники розповідають один одному дурні жарти. Якщо один з учасників засміється, його суперник отримує бал. Той, хто набере більше балів – перемагає.

3. Озвучка AdrianZP.

Канал присвячено перекладу та озвученню цікавих відео Українською. Основна маса контенту – гумор, але трапляються також надзвичайно цікаві соціальні відеороботи. Якість перекладу дуже висока, а тому заслуговує особливої похвали.

4. Наша Файта.

Офіційний канал студії "Наша Файта". Тут ви зможете переглянути перший закарпатський мультсеріал "Наша Файта", передачу "Двести з Дмітрійом Пасульовим", проект "Мама не казала" та інші. Хороший закарпатський гумор, варто подивитись.

5. Озвучення від Падона.

Канал належить Юліану Грицевичу (padOn) – одному з першопрохідців україномовного летсплеїнгу та ігрового україномовного стрімінгу на ютубі. Тут він викладає переозвучення популярних закордонних відео українською мовою.

6. Kolegi Studio!.

Гумор Кабаре "Kolegi Studio" – інтелегентний гумор під звуки Камерного Оркестру. На каналі є багато витончених львівських жартів та веселі кліпи гурту "Kurwa matj", який усім відомий під назвою "Загорецька Людмила Степанівна".

7. Сен-Тропе.

Цей дует ви точно бачити на телебаченні, адже вони створюють надзвичайно креативну рекламу для одного з інтернет-магазинів України. Окрім того, на їхньому каналі в Ютуб можна знайти пародії на популярні кліпи українських виконавців, кулінарну рубрику, в якій хлопці розповідають, як готувати різні страви, а також багато відеоробіт про життя у селі та все, що крутиться навколо нього. 

8. navsi100.

Канал музичної компанії Navsi100.com та популярної групи NAVSI100. Окрім відеокліпів та пісень, тут є величезна добірка жартівливих відео та скетчів на будь-яку тематику. Загалом понад 100 випусків.

9. ANDREEV. 

Короткі й гострі вірші на різні актуальні події та буденні теми, що не оминають практично жодного українця. Автор часто використовує ненормативну лексику, тому майте це на увазі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: