Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Ось як треба вибирати кавун

Ось як треба вибирати кавун
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

kavun

Кавун – один з невід’ємних символів літа. Але знайти стиглу і солодку ягоду не так легко. Як із величезної кількості кавунів обрати найсолодший і найсоковитіший, зараз дізнаєтесь.

Тут звертайте увагу на 6 головних ознак

1. Розмір.

Не ведіться на великі кавуни. Наш клімат не сприяє вирощуванню гігантських ягід. Тому велика ймовірність, що такі плоди підгодовували добривами.

2. Жовта пляма.

Це одна з головних ознак стиглого кавуна. Чим пляма жовтіша, тим стигліший і смачніший кавун.

3. Стать.

Мало хто знає, але кавуни можна розрізняти за статевими ознаками. “Хлопчики” – великі і витягнуті, “дівчатка” – менші і трішки плескаті. “Дівчата” – солодші.

4. Звук при постукуванні.

Якщо легенько вдарити по кавуну, про стиглість буде свідчити глухий звук. Також можна стиснути плід з двох сторін. Якщо потріскує, значить дозрів.

5. Хвостик.

Жовтий сухий хвостик – хороша ознака стиглого плода. Зелений навпаки вказує на те, що кавун зірвали надто рано.

6. Запах.

Шкірка повинна мати виражений свіжий запах. Якщо вона взагалі не пахне, такий кавун, скоріш за все, був вирощений неприроднім способом.

Джерело: marketium.ru

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Оголошення
Коментарі

"Хочеш читати цікаві, позитивні та
корисні пости рідною українською
мовою?
Тисни "Подобається"!"

Я вже з Вами, не показуйте більше цю штуку

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: