Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

10 цитат Ілона Маска, які мотивують рухатися вперед

10 цитат Ілона Маска, які мотивують рухатися вперед
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Підприємець, розробник, мільйонер… А ще – винахідник та великий мрійник! Ілона Маска називають послідовником Леонардо да Вінчі та Стіва Джобса. Український контент дібрав ряд цитат, що розкриють погляд цього чоловіка-легенди на світ і мотивують Вас діяти!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Цікаві факти про Ілона Маска:

Маск народився 28 червня 1971 року в ПАР. За сім років до того, як стати мільйонером, Маск переїхав до Канади. Працював прибиральником на лісопилці за 18 доларів у годину.

Маск – засновник космічної компанії SpaceX, Tesla Motors, співзасновник платіжної системи PayPal. Розробник високошвидкісної системи транспорту «Гіперпетля» (Hyperloop). Він став мільйонером у 28 років. Нині його капітал – це більше 12 мільярдів доларів.

Предки Ілона також мали долю авантюризму! У 1948 році його дідусь іммігрував з Канади до Південної Африки. Він розібрав свій літак по гвинтику і перевіз на нову батьківщину, а потім зібрав знову.

Перше програмне забезпечення власного виробництва Ілон продав за 500 баксів. Коли йому було… дванадцять.

Траплялися в його долі і карколомні падіння. У 1999 році йому довелось покинути власну компанію зі скандалом. Разом з тим Маск отримав неабиякі відступні. На них придбав гоночний автомобіль та бойовий чеський літак. Решту – інвестував у стартап, що був предком системи Paypal.

Маск вважає можливим колонізувати Марс. З 2002 року працює його компанія SpaceX, що розробляє ракети-носії.

Ілон не приховує, що його погляди на світ були сформовані науково-фантастичними романами циклу «Фундація(Foundation)». Також йому украй близькі погляди письменника-фантаста Айзека Азімова.

Tesla Motors був засновний в 2003-му. Нещодавно Маск представив першу вантажівку, що працює з електродвигуном.

Приєднуйтеся до нас у Telegram!

Джерело: kontent-ua.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: