Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Тест знаменитого психолога. Яка фотографія викликає у вас найбільший страх?

Тест знаменитого психолога. Яка фотографія викликає у вас найбільший страх?
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

«Печера, в яку ви найбільше боєтетесь ввійти, ховає цінність, яку ви шукаєте», – це слова Джозефа Кемпбелла, мислителя, письменника і відомого професора. Вони прекрасно відображають сенс психологічного тесту, який ми сьогодні пропонуємо вам пройти. Кемпбелл і психолог Кліффорд Н.

 
 

Виберіть зображення, яке вам здається наймоторошнішим. Цей вхід, який викликає найбільший страх у вас, відображає важливі риси вашої особистості.

 

Вхід 1

Вибір незайнятого будинку означає, що ви визначено сильна особистість. Ви – тип інтелектуального аналітика, який не прикрашає реальність. Однак вам складно демонструвати свої емоції. Вибір стін, покритих шпалерами, що відлітають, є символом емоційного бар’єру, який ви вибудували між собою і іншими людьми. Те, чого ви боїтеся і водночас те, що ви шукаєте, – це бажання налагодити емоційні відносини, не тільки романтичні, але й просто дружні.

Вхід 2

  
Якщо ви вибрали сходи, які ведуть вниз, це говорить про те, що ви вільна особистість і ви дуже боїтеся втратити свою незалежність. Спуск по сходах в невідому порожнечу символізує страх смерті і страх невідомості. Здоров’я – це найважливіше для вас, тому турбуйтеся про себе, добре харчуйтеся і займайтеся спортом, це забезпечить вам душевний спокій.

Вхід 3

Ви боїтесь ввійти в цю льодяну печеру? Напевно, на даний момент у вашому житті, вам не вистачає сімейної теплоти, ви хочете, щоб відносини з друзями були більш близькими. Ви боїтеся втратити своїх найдорожчих людей. Страх самотності означає, що найбільше в цьому житті ви цінуєте любов.

Вхід 4

Занедбаний розвалений будинок викликає у вас почуття страху? Понад усе ви боїтеся матеріальних проблем. Ви хочете забезпечити свою сім’ю любов’ю та процвітанням, тому мрієте про хороший будинок і хороший заробіток. Ви багато працюєте, щоб забезпечити близким хороше життя.

Вхід 5

Більш за все вас налякав тунель, що веде в невідомість? Цей вибір означає, що ви все ще шукаєте свій шлях у житті. Ви не знаєте, ким є і чого хочете. Ви розумні і у вас добре серце, але ви повинні почати вірити в себе! Чого вам дійсно не вистачає для щастя, – так це впевненості в собі.

Вхід 6

Вас налякали двері з ланцюгами? Знадобиться багато часу, щоб їх забрати… Цей вибір означає, що ви творчі, продуктивні і не боїтеся працювати. Але так легко стати трудоголіком. Вам потрібно хоча б іноді розслабитися і відпочити. Тоді ви зможете вирішувати проблеми з новими силами!

Джерело: podaj.to
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: