Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

5 нових мультфільмів, які можна подивитися на канікулах

5 нових мультфільмів, які можна подивитися на канікулах
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Ці історії безсумнівно подарують чудовий настрій.

Зовсім скоро дітлахи вирушать на весняні канікули. Зробіть їх відпочинок теплим і затишним та заплануйте похід до кінотеатру. Редакція amazing-ukraine.com відібрала 5 захоплюючих мультпрем’єр, які будуть до вподоби і дорослим, і дітям.

ГНОМИ ВДОМА

Вихід – 2 лютого

Дівчинка Хлоя разом із батьками переїжджає у нову домівку – старий будинок, у якому все здається таємничим і цікавим. Там Хлоя знаходить фігурки садових гномиків. Коли ніхто не бачить, вони оживають і перетворюються у безстрашних воїнів, які захищають людський світ від злих Троггів – безжальних істот та ненажер.

ВИКРАДЕНА ПРИНЦЕСА: РУСЛАН І ЛЮДМИЛА

Вихід – 7 березня

Історія кохання Руслана та Людмили розгортається на фоні мальовничих київських краєвидів за часів славетних воїнів та прекрасних принцес. Мандрівний артист Руслан закохався в Людмилу із першого погляду, але навіть не підозрював, що його обраниця – донька київського князя. Нагадаємо, що озвучували головних героїв тренери Голосу. Діти Надя та Позитив, а музичну композицію «Ти любов моя», що звучить у титрах мультфільму, виконує тренер Голосу країни Джамала.

ШЕРЛОК ГНОМС

Вихід – 15 березня

Гномео і Джульєтта працюють над створенням ідеального саду. Тим часом, уся преса говорить про надможливості талановитого детектива Шерлока Гномса, який швидко розслідує найзаплутаніші справи. Зовсім скоро Гномео та Джульєтта потребуватимуть допомоги детектива, адже невідомий викрав їх сусідів.

КРОЛИК ПЕТРИК

Вихід – 22 березня

Заклятий ворог кроликів містер МакҐрегор вперто не хоче ділитися врожаєм з лісовими мешканцями і мріє про пироги з кролятиною. Пухнасті вирішують дати відсіч злому фермерові і планують розпочати безжальну війну.

СКЛАДКИ ЧАСУ

Вихід – 8 березня

Сімейний фільм «Складки часу» є екранізацією однойменного дитячого роману письменниці Мадлен Л’Енгл, тому буде цікавий дітлахам. Популярні голлівудські актори Різ Візерспун, Сторм Рейд, Кріс Пайн, Опра Вінфрі у ролі головних героїв намагаються відвернути неминучу загибель планети, яку запрограмував всесильний Центральний Комп’ютер.

Джерело: amazing-ukraine.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: