Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

4 поради для вашого гаманця від Prizeme

4 поради для вашого гаманця від Prizeme
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Безсумнівно, новорічна пора одна з найулюбленіших у всьому світі, але вона ж і найбільш затратна.Купа грошей у нас йде на подарунки для коханих, родичів та друзів, а ще витрати на новорічний стіл та гарний святковий одяг. Тому для більшості українців після свят постає питання «Де взяти гроші?».

Сьогодні ми разом з експертами компанії Prizeme запропонуємо вам декілька варіантів вирішення цієї проблеми.

1. Планування! Бюджет потрібно планувати не тільки на святкування, а й на життя після нього. Просто запишіть скільки грошей вам треба відкласти на оплату комунальних послуг, на проїзд на транспорті (авто чи громадський), а також врахуйте витрати на щотижневі походи в супермаркет. Вести цей бюджет вам буде простіше, якщо ви все будете записувати в спеціальному блокноті або можна навіть скачати додаток на смартфон. Ніщо так не мотивуватиме вас відмовитися від насправді непотрібних речей, як усвідомлення того, що ви не вписуєтеся у рамки запланованого бюджету.

2. Розставляйте пріоритети! Якщо хочете зекономити після свят, то відкладіть поки плани на походи до кав’ярень та кіно. Просто подумайте про те, що вартість чашки кави, приготованої вдома і вартість кави в закладі відрізняється в декілька разів. Як думаєте, де дешевше?

3. Зменште необов’язкові витрати! Візьміть до рук свій смартфон і відключіть всі платні додатки та підписки, сюди ж можна віднести різні необов’язкові послуги від операторів зв’язку. Вимкніть все це і ви зможете заощадити. Також варто відкласти на лютий оновлення власного гардеробу, будьте певні, та мила кофтинка з магазину почекає вас і до лютого.

4. Гроші без економії. Представникикомпанії Prizeme радять брати участь у різноманітних маркетингових акціях, які проводять відомі компанії. У них ви можете виграти не тільки приємні подарунки, а ще й грошові призи. Так ви точно зможете забути про післяноворічну фінансову скруту і навіть здійснити декілька мрій, які загадали під бій курантів. Але варто бути пильними і обирати тільки чесних організаторів, які працюють вже не перший рік і мають гарну репутацію. Не варто лінуватися, адже так ви вбережете себе і свої нерви від небажаного розчарування та від обману», – радять в Prizeme.

Сподіваємося, що наші поради допоможуть зробити січень легшим і вам не доведеться діставати заощадження!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: