Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

10 мультфільмів про найкращих у світі мам

10 мультфільмів про найкращих у світі мам
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

У цій добірці ми підібрали для вас 10 мультфільмів, мами в яких навчають важливим та потрібним речам, тож пропонуємо подивитися їх разом із малечею та знайти багато цікавого не лише для діток, а й для себе.

ВІДВАЖНА США, 2012 р.

Мама принцеси Меріди, королева Еліонор своїм прикладом демонструє, як важливо не лише дуже сильно любити свою дитину, а й бути готовою прийняти та підтримати будь-яке її рішення. А ще завжди бути поряд та вчасно прийти на допомогу.

ПРИНЦЕСА ТА ЖАБА

США, 2010 р.

Еудора – це приклад мами, яка готова піти на все заради щастя своєї дочки, навіть на невеличкий обман. Пошивши їй плаття принцеси, мама відправляє її на зустріч надзвичайним пригодам, які в результаті, допоможуть їй стати щасливою.

СУПЕРСІМЕЙКА

США, 2014 р.

Назва цього мультфільму говорить сама за себе. Кожен в цій родині має суперздібності, а особливо ними наділена мама Еластика. А як інакше можна пояснити той факт, що навіть знаходячись у декреті, вона встигає не тільки впоратися із домашніми клопотами, а й навіть постійно рятувати світ.

МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ

Франція, 2015 р.

Мама головної героїні цього мультфільму готова на все, аби влаштувати для дочки краще майбутнє: знаходить найкращу школу і навіть влаштовує переїзд, аби дівчинці було зручніше добиратися. А малеча, своєю чергою, намагається в усьому допомагати мамі та гарно навчатися. І все було б круто, аби не незвичний стариган по сусідству…

НІКЧЕМНИЙ Я

США, 2010 р.

А персонаж мами головного героя цього мультфільма радше приклад того, як поводитися не варто. Марлена Грю – яскравий антигерой на її прикладі можна побачити, якою виросте дитина, якщо її ніколи не хвалити, а лише критикувати та ігнорувати всі її захоплення, мрії та бажання.

СВИНКА ПЕПА

Великобританія, 2004 р.

Мультфільм про Свинку Пепу давно став одним з улюблених серед малюків по всьому світі. Серед головних персонажів мультсеріалу звісно ж, не останню роль грає Мама Свинка. Фактично, це образ ідеальної мами – вона завжди знає як знайти вихід із будь-якої ситуації, у неї є відповіді на усі питання своїх дітей, у домі завжди порядок і навіть вистачає часу спекти печиво з шоколадною крихтою.

ДУМКИ НАВИВОРІТ

Франція, 2015 р.

Образ мами з цього мультфільму однозначно буде близьким будь-якій мамі, особливо якщо її дитина переживає певну вікову кризу. Місіс Андерсен навчає мам будувати довірливі стосунки із дітьми та завжди і в усьому підтримувати їх, лише у цьому випадку дитина буде готова відкритися.

СТО ОДИН ДАЛМАТИНЕЦЬ

США, 1961 р.

Незважаючи на свій поважний вік, цей мультфільм люблять і сучасні діти. Історія при пригоди милих далматинців нікого не залишає байдужим. І одним з найцікавіших персонажів цієї історії є Пертрида. Ця мама вирішує по кілька задач одночасно і слідкує за тим, аби її щенята дотримувалися залізної дисципліни. А коли малюки зникають, вона родить усе, щоб знайти і повернути їх. Таку самовідданість ще треба пошукати.

ІСТОРІЯ ІГРАШОК

США, 1995 р.

Хоча весь мультфільм побудований навколо відносин іграшок хлопчика Енді, одним з основних персонажів також є мама хлопчика, місіс Девіс. Її образ навчає вчасно зрозуміти, що діти дорослішають і потребують свободи. І лише мама, яка може відпустити дітей і дати їм зогу самостійно відповідати за свої вчинки, буде щасливою.

ТАРЗАН

США, 1999 р.

Опинившись у незнайомому лісі маленький хлопчик не залишився один – його мамою стала добра та дбайлива мавпа Кала. Вона своїм прикладом демонструє, що чужих дітей не буває і кожен малюк заслуговує на любов підтримку та турботу. Адже для Кали маленький Тарзан точно такий же як і її власті малюки, що ще раз підкреслює безмежність материнського серця.

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: