Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Alyosha на «Євробаченні-2023» довела людей до сліз номером про Україну

Alyosha на «Євробаченні-2023» довела людей до сліз номером про Україну
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Талановита українська співачка Alyosha захопила публіку на Євробаченні-2023 своїм проникливим виступом у дуеті з британською зіркою Ребеккою Фергюсон.


Їхній спільний перформанс хіта Ordinary World від гурту Duran Duran прозвучав як ніколи раніше — мелодія захопила глядачів своєю гармонією та інтенсивністю, а сильні вокальні виступи двох співачок додали до цього номеру ще більше яскравості. Але виступ Alyosha і Ребеккі Фергюсон був не лише музичним шедевром, він також мав глибоке емоційне значення.

Номер почався з показу звичайного життя української пари, яку раптово перервав сигнал повітряної тривоги. Цей сюжет був дуже близький до Alyosha, оскільки її улюблений чоловік Тарас Тополя одним із перших вирушив захищати Україну.

За спиною співачки на екрані з’являлися повідомлення українців, які вони з надією пишуть своїм рідним. Потім ці листи перетворилися на величезні синьо-жовті крила. Номер був настільки емоційним, що багато людей просто не могли стримати свої сльози. Пропонуємо вам подивитися виступ Alyosha:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: