Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Лікарі назвали 9 найкорисніших напоїв

Лікарі назвали 9 найкорисніших напоїв
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

vitgras

Напої – невід’ємна складова нашого раціону харчування: вони насичують організм вітамінами та іншими корисними речовинами, продовжують молодість та сприяють довголіттю.

Вашій увазі список найкорисніших напоїв, які радять нам лікарі:

Зелений чай

Насичений флавоноїдами, антиоксидантами та поліфенолами. Запобігає розвитку серцево-судинних захворювань, знижує ризик виникнення раку, зміцнює кістки, – повідомляє medicena.

Чай з м’яти

Допомагає нормалізувати і полегшити травлення. Має заспокійливу дію: знімає нервозність і дратівливість, покращує сон. Позбавляє від болю у м’язах.

mjatnyj_sik

Нежирне молоко

Молоко добре вгамовує апетит, тому чудово підходить для стрункої фігури. Напій насичений складними вуглеводами, білками, кальцієм та вітаміном D. Для більшої користі рекомендують вживати молоко з 1% жирності.

Соєве молоко

У сої міститься повноцінний білок, який не поступається м’ясному, а також весь необхідний набір амінокислот. Соєве молоко не дає розвиватися серцево-судинним захворюванням, оскільки знижує рівень “поганого” холестерину.

soevye_moloko

Какао

Стимулює вироблення гормону серотоніну, що сприяє покращенню насрою. Запобігає розвитку раку та серцево-судинних захворювань.

Томатний сік

У томатному соці міститься лікопен – речовина, яка не дає розвиватися онкологічним захворюванням різних органів: шлунка, легенів, кишечника, молочних залоз, печінки, шийки матки.

tomatnyj_sik

Журавлиний сік

Журавлина багата на велику кільксть вітамінів, мінералів і бензойної кислоти, яка посилює дію антибіотиків. Запобігає захворюванню ясен, захищає від інфекції сечовидільну і травну системи.

Апельсиновий сік

Велика кількість вітаміну С, що тут міститься, підвищує імунітет, захищає від різних хвороб, в тому числі й раку. Підвищує тонус, зміцнює кровоносні судини і додає сил. Апельсиновий сік лікарі часто рекомендують пити під час вагітності.

apelsynovyj_sik

Вітграс

Це сік із паростків пророщеної пшениці. У цьому напої є майже усі вітаміни, які відомі на сьогоднішній день науці, а також біля 100 різних мінералів у легкозасвоюваному вигляді. У вітграсі високий рівень ферментів, які пришвидшують обмін речовин. Володіє онкопротективними властивостями, які запобігають утворенню раку.

Джерело: radio24.ua

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: