Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Тартак та Арсен Мірзоян презентували кліп на спільну пісню “Знаєш мій день”

Тартак та Арсен Мірзоян презентували кліп на спільну пісню “Знаєш мій день”
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Гурт “Тартак” спільно з Арсеном Мірзояному зняли кліп на спільний трек “Знаєш мій день”.

Автором ідеї кліпу та режисером виступив сам Сашко Положинський, який розповідає: “Багато років тому, коли я вперше побачив місто Славутич, воно мені настільки сподобалось, що я одразу захотів там відзняти відеокліп. Тривалий час, думки – що саме там відзняти, ніяк не приходили, хоча у самому місті я буваю досить часто та маю там багато друзів. І ось нарешті, під конкретну пісню, з’явилась конкретна сюжетна лінія і я зрозумів, що втілю цей свій задум саме у Славутичі”.

“Роль Арсена Мірзояна теж не обмежилась лише майстерною акторською грою, – його пропозиції та імпровізації, в момент зйомок, значною мірою вплинули на остаточну версію презентованого відео. Тому, можна говорити, що цей кліп – це унікальний експеримент, який дав можливість авторам пісні абсолютно вільно виразити себе та передати своє бачення цієї відеоісторії”.

“Пісня “Знаєш Мій День” увійде до альбому “АнТАРТАКтида. Частина Перша”, який складатиметься виключно з дуетів і саундпродюсуванням якого займається Артур Данієлян. Деякі з пісень можна буде вперше почути, в межах презентації нової програми “анТАРТАКтида”, на великому сольному концерті гурту Тартак, вже 2 грудня в столичному клубі Sentrum”.

Джерело: lovelylife.in.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: