Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Творці “Сторожової Застави” знімуть фільм про Захара Беркута

Творці “Сторожової Застави” знімуть фільм про Захара Беркута
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Команда першого українського фентезі “Сторожова Застава”, яке нині б’є рекорди у вітчизняному кінопрокаті, розпочала підготовку до зйомок нового фільму “Захар Беркут”, за мотивами однойменної повісті Івана Франка. Про це повідомили на сторінці “Сторожової Застави” у Фейсбук.

Режисером нової стрічки став Ахтем Сеїтаблаєв. Також до команди увійшли Єгор Олєсов та Юрій Прилипко, продюсери “Сторожової Застави”, сценарист Ярослав Войцешек, оператор-постановник Юрій Король та художник-постановник Влад Одуденко.

Команда майбутньої стрічки у рідному селі Івана Франка Нагуєвичі

Нещодавно знімальна група повернулася з подорожі Карпатами, де вони обирали локації для майбутніх зйомок, вивчали тамтешній побут і культуру. Зокрема команда відвідала село Нагуєвичі, що у Дрогобицькому районі Львівської області, де народився і працював над повістю “Захар Беркут” Іван Франко. Як йдеться у повідомленні на сторінці майбутньої стрічки у Фейсбук, імовірно, деякі сцени зніматимуть у наскельній фортеці Тустань, де також проходили зйомки нашумілого українського фентезі “Сторожова Застава”.

Джерело: tvoemisto.tv
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: