Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Історія двох 8-річних друзів змусила плакати телеведучу ТСН у прямому ефірі

Історія двох 8-річних друзів змусила плакати телеведучу ТСН у прямому ефірі
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Дізнавшись про страшний діагноз підопічного «ТСН. Допомога», 8-річного Микити Федоренка, його друг Лука розпочав цілу спецоперацію з його порятунку. Микита зараз знаходиться у відділенні столичного «Охматдиту» з надсуворим режимом – тут він живе останні півтора року і не на секунду не може покинути свій маленький стерильний бокс. У Микити – лейкемія, рак крові, і понад усе мріє він швидше вийти з лікарні та зустрітися із своїм другом – Лукою.

В один із приїздів на курс лікування батьки Микити орендували квартиру по сусідству з його родиною. Хлопці здружились, а коли Лука дізнався про хворобу друга, почав шукати потенційних донорів серед своїх однокласників. Коли йому пояснили, що дітки не можуть виступати донорами – організував благодійний ярмарок зі збору коштів на лікування друга. Вони чекають на підтримку дорослих, але не впевнені в ній. «Раптом їм узагалі все одно на дітей, котрі хворіють?», – зізнався насамкінець сюжету Лука.

«Після таких слів, вірю, що ви зробите все, аби хлопчиськи дружили до старості. Адже вам не байдуже», – намагалась із тремтінням у голосі сказати Наталія Мосейчук. Було видно, як її душили сльози, тож замість адресувати глядачів до розділу «Допомога» на сайті tsn.ua, вона взяла паузу, щоб опанувати свої емоції. Професійність ведучої далася взнаки, і вже за кілька секунд вона змогла продовжити роботу в ефірі.

Якщо ви бажаєте допомогти маленькому Микиті зібрати необхідну суму для термінової трансплантації кісткового мозку, публікуємо реквізити:

ПриватБанк

4149497856734795- гривня

4149499340234051- долар

5168757336434107- євро

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: