Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Історія дня

Історія дня
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Жив-був на світі чоловік, який все своє життя працював, а гроші збирав. Коли справа доходила до фінансів, йому просто не було рівних в скупості. Він любив гроші понад усе на світі і незадовго до смерті сказав своїй дружині: «Коли я помру, то хочу, щоб ти всі мої гроші поклала в домовину разом зі мною. Хочу забрати їх на той світ».

Він повторював це до тих пір, поки не отримав обіцянку дружини зробити це.

Настав день, і він помер. На похоронах чоловік лежав у труні, дружина сиділа поруч, вся в чорному, а поруч з нею сиділа найкраща подруга. Коли церемонія прощання була завершена і стали закривати кришку труни, жінка встала і сказала: «Зачекайте хвилину!» В руках у неї була коробка з-під взуття. Вона підійшла і поклала коробку в труну. Потім труну закрили і відвезли.

«Сподіваюся, ти не зійшла з розуму і не стала класти всі гроші з цим старим скнарою?» – запитала подруга. Жінка відповіла: «Так, я поклала гроші туди, як і обіцяла. Я – праведна християнка і не можу брехати. Я обіцяла, що покладу всі гроші в труну з ним».

«Ти що, хочеш сказати, що все до останнього цента відправила в труну?» – здивувалася подруга. «Звичайно», – відповіла вдова, – «я зібрала всі гроші, поклала їх на свій рахунок, а йому виписала чек на всю суму».

Джерело: fit4brain.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: