Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

9 україномовних YouTube-каналів про подорожі

9 україномовних YouTube-каналів про подорожі
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Людей, які подорожують по світу не так вже і багато, тих, хто знімає свої пригоди на відео – ще менше, а тих, хто робить це українською – одиниці!

Якщо Ви спраглі до мандрівок, авантюр та дослідження чогось нового, але в силу різних обставин не можете цього зробити, тоді дана стаття саме для Вас.

Kozakorium.com підготував добірку 9 україномовних каналів YouTube, які присвячені подорожам по Україні та навколо світу. Вивчайте небачені раніше куточки нашої планети разом з героями влогів та отримуйте заряд позитивних емоцій не покидаючи комфортний дім.

Відвідати всі країни (Dima&Inna) #1

Дмитро та Інна – мандрівники з України. А це їх унікальний україномовний тревел-проект про мандри, подорожі, пригоди й величезну ціль – Відвідати всі країни. На каналі Ви знайдете багато відео про подорожі світом (В’єтнам, Китай, США і т. д.) та мандрівки Україною.

Ukraїner #2

Унікальний для України медіа-проект, що має на меті шляхом ретельних досліджень зрозуміти та сформувати, ким ми є. Творці Ukraїner планують відвідати усі 14 регіонів нашої країни та розповісти пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки, людей та мистецтво. Про новаторів та експериментаторів, про агентів змін та перетворення просторів. За результатами експедиції планується створити сучасні путівники Україною кількома мовами.

Dimon Proidysvit #3

Влогер Дмитро автостопом подорожує Україною та знімає на камеру села, міста та цікавих особистостей, які трапляються на його шляху. Окрім того, він розповідає, як правильно організувати походи в гори, показує справжнє життя в українському селі й ділиться емоціями від мандрів Туреччиною, Литвою та Білоруссю.

ПроПоходи #4

“Бігаємо в гори з сучасним спорядженням та розповідаємо про наші враження від останніх досягнень в світі полегшеного туристичного екіпірування. В гори ходити просто!”, – так про себе розповідають автори каналу. “Про походи” стане справжнім скарбом для усіх, хто цікавиться темою мандрів. Окрім оглядів різноманітного екіпірування, Ви знайдете цікаві відео про подорожі Ісландією, Кіпром, Румунією, Канарами та, звичайно, Карпатами.

Двоколісні хроніки / Two-wheeled Chronicles #5

“Двоколісні хроніки” – це реальна подорож та справжні пригоди, а не організоване тревел-шоу зі знімальною групою. Автори каналу, подружжя Володимир Муляр та Ярина Квітка, знімають все самі й показуємо світ таким, яким його бачать. Ще, пара є музикантами українського гурту “Фолькнери”. Їхня мандрівка триває від жовтня 2014 року, а від лютого 2017-го транслюється на Громадському ТБ. Починаючи з 2010 року сім’я здійснила 6 великих велоекспедицій, проїхавши 21 країну та понад 35 000 км.

Про Мандри #6

Зовсім новий канал про подорожі українською мовою. Попри те, що відео ще зовсім мало, “Про Мандри” надзвичайно цікаво дивитись, а якісний монтаж та “живі” історії захоплюють з перших секунд. Рекомендуємо підписатися. На даний час можна переглянути відео про подорожі в Грузію та М’янму.

Blog 360 #7

Перший україномовний проект про подорожі Україною створений командою молодих, активних людей, які люблять свою державу та не уявляють життя без мандрів. На каналі Ви зможете переглянути відео про мандрівки в Тернопіль, Луцьк, Львів, Славське, Шацькі Озера, Ужгород та навіть Стамбул.

Орест Зуб #8

Хоча Орест Зуб не є класичним мандрівником: він не мешкає в наметах, не їздить автостопом, а більшість подорожей організовує наперед та з високим рівнем комфорту, але це не заважає нам додати його канал у наш ТОП. В Ореста є величезна мрія та мета у житті – відвідати усі країни світу, а саме 193! На даний час він побував уже в 101 державі! Під час мандрівок Орест знімає якісні та надзвичайно цікаві відео, які можна переглянути на його каналі у YouTube.

Україна вражає #9

За враженнями зовсім не обов’язково їхати за кордон. Унікальні природні парки, краєвиди, від яких перехоплює подих, розкішні палаци – все це є у нас в Україні. Загалом – усе найцікавіше з усіх куточків нашої держави.

Джерело: kozakorium.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: