Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Блогерка провела експеримент, змінюючись заради підписників. Вийшов жах

Блогерка провела експеримент, змінюючись заради підписників. Вийшов жах
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Популярна фітнес-блогерка Чессі Кінг провела експеримент, зробивши себе «ідеальною» в Instagram. Разом з групою професійних фото- та відеоредакторов вона весь час змінювала свою зовнішність відповідно до порад підписників.

Некомерційна організація Cybersmile бореться з кібербулінгом та образами онлайн. Днями активісти запустили кампанію #trollingisugly, й в рамках неї втілили проект з фітнес-блогеркою Чессі Кінг, у якої більш ніж 330 тис. підписників.

Дівчина вирішила змінити свою зовнішність, щоб сподобатися всім читачам без виключення. Спочатку вона опублікувала в Instagram Stories сюжет, де з’явилася перед камерою в білизні. В коментарях дівчину одразу ж розкритикували за товсті ноги.

Чессі моментально «виправила» цей недолік за допомогою професіоналів у фото і відео. Однак після нових публікацій жертвами критики підписників стали її ніс, руки, талія, брови, очі, губи і волосся. Блогерка продовжила виправляти все, на що вказували читачі.

Після віртуальної перемоги над всім, що не подобалося критикам, дівчинка перетворилася на досить жахливий ідеал. Виглядає це так:

Метою експерименту була боротьба з ненавистю в мережі і підтримка її жертв. «Якщо ми будемо змінювати своє тіло заради кожного троля, слухати будь-якого кіберагрессора, то ми станемо справжніми монстрами. Неважливо, 23 у тебе підписники або три мільйони, НІХТО не повинен стикатися з цькуванням в мережі», – написала Кінг під відео з результатом.

Джерело: platfor.ma
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: