Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Яку тваринку ви помітили першою? Це може багато сказати про вашу особистість (Тест)

Яку тваринку ви помітили першою? Це може багато сказати про вашу особистість (Тест)
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Наша підсвідомість — надзвичайна. Вона може розповісти про особистість набагато більше, ніж ми собі уявляли. Експерти стверджують, що підсвідомість — це склад, де зберігається все, що нам подобається і не подобається, у що ми віримо, чого боїмося, а також наші навички і спогади.

Там є все, що ми коли-небудь бачили або переживали, хоча ми не завжди це пам’ятаємо. Найцікавіше, що підсвідомість безпосередньо пов’язана з усвідомленою поведінкою. У цьому випадку наші очі бачать картинку цілком, але мозок вибирає те, що відноситься тільки до нашої особистості.

Уважно погляньте на зображення. На яку тварину ви звернули увагу найперше?

А тепер прочитайте про ваш тип:)

1. Зебра

Якщо першою ви помітили зебру, швидше за все, вас можна описати як веселу і харизматичну людину, лідера думок. Ви дуже активні і спонтанні, вмієте захопити. Люди охоче йдуть за вами. Ви — чудова компанія для веселощів. Ваші комунікативні навички неймовірні, ви могли б стати дуже хорошим фахівцем з продажу. Але вам швидко проїдається одне і те ж день у день, ви постійно хочете чогось нового: нових людей, нових подій. Головне, — щоб всі ваші дні були різними.

2. Кіт

Якщо ви побачили першою кішку, значить, ви небагатослівна людина. Деякі навіть можуть подумати, що ви сором’язливі. Справа в тому, що віддаєте перевагу спостерігати на відстані, аналізувати, що ви бачите, замість того, щоб бути в центрі подій. Вам абсолютно все одно, що думає про вас оточення, і ви б хотіли аналогічного ставлення до себе. Ви встановлюєте власні правила і дотримуєтесь їх. Ви самодостатні і незалежні.

3. Качка

Якщо першою ви побачили качку, ви стовідсотковий оптиміст і ніщо не може вибити вас з колії. Для вас немає наполовину повної або порожньої склянки: у вас вона завжди переповнена. Ви живете наповну і тільки сьогоднішнім днем. Обожнюєте відкривати нові місця, вчитися чомусь новому, ваша цікавість не знає меж.

4. Коала

Якщо перша тварина, яку ви помітили, — це коала, значить, ви дуже спокійна людина і вважаєте за краще жити в своєму ритмі, що б не відбувалося навколо. Ви дуже добрі, чуйні, дбайливі і уважні. Друзі знають: варто тільки зателефонувати — і ви завжди прийдете на допомогу. Ви не дуже любите галасливі вечірки. Тихий вечір в компанії кіно або книги вам більше до душі. За вдачею ви альтруїст і допомагаєте людям, нічого не чекаючи взамін.

5. Слон

Першим побачили слона? Ви щира людина і дбаєте про все, що вас оточує. Ви вірні і відповідальні. Ваші близькі можуть на вас покластися. Якщо їм потрібна допомога, вони знають напевно до кого звернутися: у якийсь спосіб ви завжди знаходите спосіб все виправити. Ви не тільки хороший слухач, а й незамінна людина для вирішення будь-яких проблем. Сім’я і друзі — найголовніше для вас. Вам добре, коли їм добре.

6. Ведмідь

Якщо першим ви помітили ведмедя, то ви дуже логічні, консервативні, шануєте традиції. У вас є система цінностей, якої ви дотримуєтеся неухильно. Ви стримана і спостережлива людина, якій не подобаються великі компанії і людні місця, завжди прагнете до гармонії. Дуже чутливі, вдумливі і дипломатичні. Ви вірите в правила і не приймаєте спонтанних рішень. Ви працелюбні, надійні і дуже віддані. Максималіст. Завжди дотримуєтеся встановлених термінів і від інших чекаєте того ж.

7. Жираф

Якщо жираф — перша тварина, яку ви зуміли розгледіти, ви з тих людей, які всім подобаються. Ви дуже психологічно гнучка людина, здатна не тільки стати своєю в будь-якій соціальній групі, але й в одну мить зайняти в ній центральне положення. Ви любите поговорити і здатні підтримати розмову з ким завгодно. У вас дуже лагідний і практичний характер. І хоча здається, що вас нічим не засмутити, насправді ви дуже емоційні. Ви віддані своїм друзям і очікуєте від них того ж. Вам не подобається одноманітність, схоже, ви схильні часто змінювати роботу чи хобі.

8. Свиня

Якщо першою вам кинулася в очі свинка, значить, ви дуже незалежна людина. Найкраще вам працюється, коли вас всі залишать в спокої. У вас гострий розум, думки несуться з неймовірною швидкістю, так що пояснювати все іншим у вас просто немає часу. Увага до деталей, виняткова пам’ять і видатні аналітичні здібності могли б зробити вас дуже ефективним фахівцем в будь-якій області, пов’язаній з будь-якими розслідуваннями. Екстравертом вас не назвеш, проте ви непогано ладнаєте з людьми.

9. Кролик

Якщо першим ви помітили кролика, ймовірно, ви дуже творча людина. Ви сповнені енергії і заразливо щасливі. Куди б ви не пішли, ви всюди несете радість і веселощі, всі хочуть з вами подружитися. У вас дуже гарне почуття гумору, завдяки якому ви завжди опиняєтеся в центрі уваги. Деякі люди можуть подумати, що ви порожні і поверхневі, але це дуже далеко від істини. Ви вдумлива і глибока людина. Вам просто подобається, коли людям весело. Але іноді вам все ж потрібна невелика пауза.

10. Сова

Якщо першою ви побачили сову, значить, ви вдумлива людина з аналітичним складом розуму. Ви віддаєте перевагу працювати на себе. Насолоджуєтеся тишею і спокоєм і не дуже комфортно почуваєте себе в колективі. Вам подобається, коли все добре організовано. Хаос виводить вас із себе. Ви перфекціоніст і хотіли б, щоб інші теж прагнули до досконалості. Однак не варто забувати, що всі ми прекрасні у своїй недосконалості. Хоча ви не особливо товариська людина, проте люди, що вас оточують, люблять бути поруч, цінуючи вашу дивовижну ерудицію і почуття гумору.

11. Лев

Якщо перша помічена вами тварина — це лев, ймовірно, ви природжений лідер. Ви від природи знаєте, як переконати людей слідувати за вами в ім’я спільної мети. Хоча іноді ви схильні нав’язувати свою волю, у такому випадку ваша сила стає тиском. Ви не боїтеся викликів, тому що це прекрасна можливість показати себе у всій красі. Ви любите змагатися і володієте видатним стратегічним талантом.

Джерело: uamodna.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: