Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Що улюблений колір може сказати про ваш характер. Тест

Що улюблений колір може сказати про ваш характер. Тест
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Ваш улюблений відтінок може розповісти про вас більше, ніж ви думаєте. Звісно, не все, що тут описано, співпадає з вашим характером на усі 100%. Але кожен знайде долю правди у написаному.

Синій

Ви спокійні, впевнені в собі і заслуговуєте на довіру людей. Подібно океану, ви здаєтеся сильним і надійним. Але в глибині душі трохи вразливі, схильні до хвилювань і сум’яття. Ви прагнете до гармонії і миру, а також піклуєтеся про людей і допомагаєте їм.

Червоний

Ви смілива, сильна, галаслива і повна енергії людина. Ви дуже завзяті й спонтанні, жадаєте робити те, що принесе дозу адреналіну. Легко захоплюєтеся, але залишаєтеся амбітним і здатні скласти серйозну конкуренцію своїм суперникам. Вам подобається бути в центрі уваги, і ви не втрачаєте шансу опинитися у вирі подій. Ви живете повним життям.

Зелений

Ви практичні, послідовні і вірні власним переконанням. Ви ладите зі своїм внутрішнім світом, перебуваєте в балансі і стабільності. За своєю природою ви відчуваєте інших людей і знаєте, як привернути їхню увагу і заслужити повагу. Це вміння доповнено почуттям власної гідності, тому вас цінують і люблять дуже багато людей.

Чорний

Ви вольова і рішуча особистість. Прагнете до влади, престижу і не боїтеся йти до наміченої мети. Ви загадкові, але привабливі. Однак навіть для рідних і близьких ваш характер іноді виявляється незрозумілим і страшним. Буває, ви настільки вимогливі, що стаєте диктатором – іншим людям складно з вами спілкуватися і працювати. Ви, як і ваш колір, поза часом: складний, але витончений, ніколи не вийдете з моди.

Білий

Ви прості, охайні і бездоганні. У вас, в взагалі-то, хороший характер. Ви оптимістично дивитеся на життя і своє майбутнє. Людям подобається перебувати поруч з вами, тому що ви яскрава людина, яка випромінює щастя. Ви не любите небезпечні ігри, надаєте перевагу діяти згідно з правилами і приділяєте багато уваги деталям. Ви незалежні, самодостатні і з задоволенням проводите час наодинці з собою.

Коричневий

Ви спокійні, зібрані і завжди сконцентровані. Ви прагнете до стабільності і комфорту. Лояльні, скромні й надійні. Тому ви хороший друг, відмінний батько, прекрасний колега. Ви працелюбні і старанні. Люди хочуть відкритися вам і довіритися, адже ви, до всього іншого, ще й дуже приваблива і розуміюча людина.

Жовтий

Ви цікаві і отримуєте величезне задоволення від вивчення чогось нового. Прагнете до щастя і самореалізації. Вам подобається веселити інших людей, навіть якщо вам самому не так вже й радісно. Ви розумні, дуже цілеспрямовані. Знаєте, як хочете прожити своє життя, і готові зробити все можливе для здійснення задуманого.

Рожевий

Ви дуже сердечна людина. М’яка, добра, чуттєвиа і тепла. Вам подобається піклуватися і виховувати, віддавати більше, ніж отримувати натомість. Ви романтичні, у вас є певні ідеалістичні стандарти. Ви милі і чарівні, знаєте, як допомогти і утішити того, кому це потрібно. Ви делікатні, іноді ставитеся до всього з дитячою наївністю. Втім, в очах оточуючих ця риса характеру виглядає дуже симпатичною і тільки додає вам балів.

Фіолетовий

Ви артистична людина, великий оригінал. Покладаєтеся на інтуїцію, проявляєте цікавість до езотеричних тем і шукаєте сенс життя. Ви співчутливі, активні, ваш вільний дух постійно прагне до дослідження таємниць буття. Вам подобається звертати увагу на деталі, спостерігати і аналізувати. Добре розпізнаєте характери інших людей. Ви емпат, а значить, іноді можете бути примхливим і непередбачуваним навіть для самого себе.

Срібний

Ви вдумливий мислитель і великий фантазер. Бачите речі з іншої точки зору і не боїтеся висловлювати свою, іноді ексцентричну, думку. Ви володієте великим життєвим досвідом, завжди раді поділитися ним з іншими. Дуже спритні і обачливі одночасно. Люди тягнуться до вас завдяки вашій впевненості в собі і аурі сильної людини. Здається, життя виправдовує ваші очікування, на вашому обличчі завжди грає щира посмішка.

Золотий

Вам завжди хочеться бути в центрі уваги і на першому місці. Ви завжди шукаєте можливість для розвитку, для того, щоб виділитися на тлі інших і засяяти, як зірка. Ви неймовірно впевнені в собі і дуже харизматичні. Не дивно, що всі погляди прикуті до вас. Ви знаєте, чого хочете, але не боїтеся показати себе справжнього і допомагати іншим. Ви заслуговуєте довіри і завжди прагнете до якості, а не кількості.

А який ваш улюблений колір? Збігся опис з вашим характером?

Приєднуйтеся до нас у Telegram!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: