Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Як ви сидите? Поза може багато сказати про ваш характер

Як ви сидите? Поза може багато сказати про ваш характер
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Мова тіла може багато розповісти про людину. Як ми ходимо, спілкуємося, жестикулюємо, сидимо – все це здатне розкрити нас. Зверніть увагу: різні жінки сидять зовсім по-різному.

А як ви зазвичай сидите?

1. Ноги поруч, перпендикулярні підлозі

read-a-womans-character-by-the-way-she-sit1

Ця жінка завжди обережна, особливо з незнайомцями. Вона нелегко сходиться з новими людьми, і до неї буває складно знайти підхід. Має пройти час, щоб її довіру було завойовано. Багато шанувальників відсіваються на етапі знайомства, оскільки чоловіки часто неправильно розшифровують поведінку жінки.

2. Ноги схрещені

read-a-womans-character-by-the-way-she-sit2

З цією жінкою легко. Її не хвилює, що думають інші. Вона живе і насолоджується життям. Легко сходиться з такими людьми, як вона, – відкритими, веселими, щирими. У неї завжди багато шанувальників, і вона довгий час перебирає, за кого ж вийти заміж.

3. Ноги схрещені в області щиколоток

read-a-womans-character-by-the-way-she-sits3

Ця жінка уважна до оточуючих. Завжди готова допомогти і пожертвувати останнім. З мінусів – вона сувора, не терпить чужих помилок, нехай навіть дрібних. Щоб подружитися з такою жінкою і заслужити її довіру, потрібно проявити всю свою щирість і ввічливість.

4. Ноги притиснуті в колінах, широко розведені в щиколотках

read-a-womans-character-by-the-way-she-sits4

Вона звикла бачити світ в чорно-білих кольорах, для неї не існує проміжних граней. Якщо вона любить людину, то віддає всю себе, не звертаючи увагу навіть на серйозні недоліки. Якщо ж вона когось ненавидить, то пощади не чекайте!

5. Ноги притиснуті один до одного, нахилені вліво або вправо

read-a-womans-character-by-the-way-she-sits5

Ця жінка пишається собою. Вона обожнює компліменти, в яких вихваляються її розум, краса, елегантність. З усіма мила і привітна. Особливу увагу приділяє хорошим манерам і етикету. У чоловіках шукає те ж саме – вихованість, самовпевненість, красу, що межує з маленькою часткою нарцисизму.

Джерело: vpotokedeneg.me

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: