Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Ось що довжина волосся може сказати про ваш характер

Ось що довжина волосся може сказати про ваш характер
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Дівчата люблять експериментувати з волоссям, змінюючи стрижку, колір та довжину. Але не варто забувати, що при будь-яких змінах зачіски, змінюється і характер жінки …

Сьогодні ми поговоримо про вашу улюблену зачіску і те, що вона може розповісти про вашу особистість.

Оберіть свій варіант.

dlina-volos_4921c0e2d1f6005abe1f9ec2e2041909

№1.

1

Ваша зачіска сувора і позбавлена ​​будь-яких сентиментів. Те ж саме можна сказати про вас. Ви прямолінійні, завжди говорите те, що думаєте, не розсіюєтеся на дрібниці. Вас цінують за гострий розум і вміння приймати рішення за лічені секунди. Навіть в найкритичніші моменти ви вмієте зберігати спокій.

№2.

2

У вас завжди креативна зачіска, за якою ви ретельно слідкуєте. Навіть якщо на голові у вас творчий безлад, це виглядає дуже стильно і виграшно. Ви – творча особистість, до вирішення проблем підходите самими незвичниними способами. Люди захоплюються вашим смаком і вмінням завжди виглядати стильно.

№3.

3

Ви дуже м’яка, ніжна і турботлива людина. Вмієте співпереживати, шкодуєте всіх і вся: бездомних котят, чужих людей, друзів і далі по списку. Люди тягнуться до вас, як до теплого джерела світла. Часто на вашому шляху зустрічаються ті, хто користується вашою добротою. Іноді вам слід бути трохи жорсткішими, інакше дуже скоро на вашій шиї з’явиться купа висячих ніжок.

№4.

4

Ваше волосся вже не коротке, але і довгими його теж не назвеш. Це означає, що ви різностроння особистість. Іноді ви сором’язливі, іноді гіпертовариські. Іноді ви у нестямі від радості і готові годинами розважати оточуючих, а іноді хочете закритися в будинку і тижнями ні з ким не розмовляти. Ви можете бути різною, і людей у вас приваблює саме це.

№5.

5

Ви приземлена людина і живете логікою. Не зважаючи на ситуацію, ви твердо стоїте на ногах і впевнені в тому, що все складеться якнайкраще. Вас важко вибити з колії, а якщо це й стається, то ваше життя швидко повертається в колишнє русло. Ви надійний друг, який завжди готовий підставити своє плече.

№6.

6

Ви дуже чесна людина. Часом навіть занадто! Люди часто звертаються до вас за порадою або думкою, оскільки ви завжди готові відповісти чесно і без прикрас. Іноді на вас ображаються, але ненадовго.

Джерело: marketium.ru

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: