Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Ось що група крові може розповісти про ваш характер

Ось що група крові може розповісти про ваш характер
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Група крові може відкрити багато таємниць характеру. За даними досліджень японського професора Токеш Фурукави, опублікованих ще в 1930 році, у людей з однаковою групою крові є деякі спільні риси характеру. Дослідження в цьому напрямку тривають і сьогодні.

Невеличка характеристика людей з різними групами крові

original

I (О) група крові

Представники I групи крові зазвичай впевнені в собі, оптимістичні, сильні духом і незалежні, мають гарну інтуїцію, проте трохи зациклені на собі. Вони також можуть бути стриманими, непередбачуваними, серед них часто трапляються трудоголіки.

Володарів I групи крові зазвичай важко вивести з себе, але якщо вони вже розсердилися, то заспокоїти їх досить складно.

Доброю новиною можна вважати те, що люди з цією групою крові найменше ризикують захворіти на рак, згідно з даними останніх досліджень Гарвардського університету.

II (А) група крові

Володарі II групи крові мають дуже яскраві риси особистості. Вони серйозні і щирі, креативні, чутливі, терплячі і таємничі, розважливі і відповідальні. Однак у них є схильність до упертості і переживань через дрібниці.

Люди з цією групою крові часто бувають напружені і емоційні. Причиною цього може бути те, що у них від природи більш високий рівень кортизолу – гормону стресу.

Щоб подолати негативні наслідки його впливу, займайтеся спортом, йогою і т.д. – це допоможе зняти напругу і знизить ризик виникнення захворювань серця.

III (В) група крові

Якщо у вас III група крові, то ви, швидше за все, – пристрасна, активна, сильна і креативна людина. Ви любите всього досягати власними діями, а не віддаватися мріям. Однак іноді ви буваєте трохи безвідповідальними, важко прощаєте образи і звикли самі керувати своїм життям.

Люди з цією групою крові досить гнучкі і швидко адаптуються до нового. Баланс в житті і емоціях – запорука їхнього комфортного існування.

На думку вчених, їм слід вживати в їжу більше зелених овочів, яєць і молочних продуктів низької жирності. Також рекомендується уникати курячого м’яса, замінивши його м’ясом кролика, бараниною або дичиною.

IV (АВ) група крові

Люди з цією групою крові більше за інших схильні до самоконтролю і холоднокровності, вони звикли мислити раціонально і легко пристосовуються до нових умов. Однак часом вони можуть бути надмірно критичними і нерішучими.

За даними останніх досліджень, близько 80% власників IV групи схильні до появи проблем з увагою і пам’яттю, тому їх розвитку потрібно приділяти чимало часу.

Для вас особливо важливо дотримуватися здорового способу життя – тільки так ви зможете знизити ризик виникнення захворювань серця. Уникайте куріння, вживання кофеїну, алкоголю, копченого і солоного м’яса.

Джерело: littlethings.com

Приєднуйтеся до нас у Telegram!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: