Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Що може розповісти про характер людини звичайна чашка чаю

Що може розповісти про характер людини звичайна чашка чаю
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Виявляється, навіть маленькі дрібниці із повсякденного життя можуть багато розповісти про нашу особистість. Ви коли-небудь задумувалися над тим, що те, як ви тримаєте чашку у руці може чудово схарактеризувати вашу особистість? Якщо ні, то варто! Сьогодні, ми розповімо вам трохи більше. Просто оберіть картинку, на якій зображено те, як ви зазвичай тримаєте свою чашку.

1. Мізинець вбік

Люди, які зазвичай саме так тримають чашку у руках — надзвичайно сильні особистості, які знають чого хочуть. Вони дуже вперті і майже ніколи не погоджуються йти на компроміс, що може зіграти з ними злий жарт. Їм важливо займати керівні посади, адже вони не бояться відповідальності і можуть відкривати приховані таланти у своїх підлеглих. Їх дуже цінують рідні та близькі.

2. Тримаєте чашку двома руками

Ви людина з великим та дуже добрим серцем. Близькі та рідні майже завжди звертаються до вас за порадою, або просто щоб поділитися проблемами. Та це вже не так і добре, адже на перший план ви завжди ставите інших, а не себе. Та варто пам’ятати, що такі люди як ви ніколи не зрадять і завжди допоможуть у скрутну хвилину.

3. Тримаєте у кулаці

Це надзвичайно спокійні та врівноважені люди. Вони ніколи не квапляться із рішеннями і завжди ретельно обдумують кожен свій крок. Це допомагає їм уникнути великих проблем і отримувати те, що вони собі задумали. Але є й інша сторона медалі — ви постійно стримуєте свої емоції, що може стати причиною виникнення стресу, або навіть депресії.

4. Тримаєте за низ

Ви надзвичайно обережна людина, яка боїться змін у житті. Похід до магазину — це вже велика подія, а отже треба запастися продуктами одразу на декілька років. Речі ви купуєте лише необхідні і просто боїтеся йти у відпустку, тому що «раптом що!». Так, ви дуже обачна людина, але такі думки не дозволяють вам ширше дивитися на світ та отримувати від цього максимум задоволення.

5. Тримаєте за ручку, але притримуєте іншою рукою

Ви дуже чуттєва натура, яка сприймає все занадто близько до серця. Вам необхідно постійне схвалення близьких людей та їх підтримка. Крім того, ви любите згадувати минуле і проводити час у перевірених та улюблених місцях. Для вас надзвичайно важливо побудувати хороші стосунки зі своєю родиною та насолоджуватися ними. Зазвичай, такі люди стають дуже хорошими друзями.

6. Тримаєте з іншого боку від ручки

Ці люди ставляться до життя з надзвичайною легкістю та навіть необережністю. Це дуже творчі натури, які можуть дивувати своїми незвичайними поглядами на, здавалося б, звичайні речі. Вони з головою занурюються у творчий процес і можуть геть забути про важливі практичні речі. Така поведінка може стати причиною великої кількості помилок, але по-іншому вони просто не вміють.

А як тримаєте чашку ви?

Джерело: cikavopro.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: