Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Яка у вас група крові, така буде карма і доля

Яка у вас група крові, така буде карма і доля
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Усі ми різні та унікальні.

На світі не існує двох ідентичних живих істот, але є і те, що об’єднує нас в певні категорії. І сьогодні ми поговоримо про групу крові. Саме вона може містити багато таємниць характеру. 

Ось основні особливості особистості, які можуть проявлятися у людей з різними групами крові.

I (О) група крові

Людям з I групою крові вистачає впевненості в собі, а ще вони мають сильний характер та володіють відмінною інтуїцією. Ще ці люди інколи занадто зациклені на своєму зовнішньому вигляді. Їм притаманні спалахи гніву, які часто передаються у спадок. Відновити спокій допомагає візуалізація чогось приємного. 

До того ж це люди, які люблять працювати, хоча інколи вони бувають вкрай непередбачуваними. Вчені Гарвардського університету стверджують, що власникам першої групи крові найменше загрожують онкологічні захворювання. Люди з I групою крові володіють чудовими лідерськими якостями. Це природжені керівники, які часто прогнозують майбутнє. Вони прораховують ситуації наперед, тому знаходять вихід з найнезручніших ситуацій.

II (А) група крові

Володарі II групи – яскраві та неповторні. Вони емоційні та щирі, а ще люблять переживати через дрібниці. Схильність до цього обумовлена тим, що ці люди мають вищий рівень гормону стресу – кортизолу. Потрібно багато часу, щоб оговтатися від стресу. Пиття допомагає відновити емоційний баланс. Ще хорошим варіантом для зняття напруги є заняття спортом. 

Люди з цією групою крові неконфліктні та завжди стараються знайти спільну мову. Вони легко розуміються з іншими.

III (В) група крові

Власники III групи крові – пристрасні та вольові особистості. Вони дуже креативні, але це проявляється у їхній діях, оскільки вони рідко віддаються мріям. Хоча інколи вони можуть бути безвідповідальними, а ще власники цієї групи крові важко прощають образи. Загалом спокійні люди, які інколи можуть втрачати самовладання. Найкращий спосіб заспокоїтися: дихальні вправи.

Ці люди відрізняються терпеливістю та прискіпливістю. Часто люди з цією групою крові стають ювелірами чи хірургами, адже у них золоті руки. А ще вони досить гнучкі і швидко адаптуються до нового. Баланс в житті і емоціях – запорука їх комфортного існування.

IV (АВ) група крові

Це сильні та холоднокровні особистості, які тримають власне життя під контролем. Це інтелігентні і доброзичливі люди, комунікабельні, з почуттям гумору. Мислять раціонально та практично, тому часто дають дійсно дієві поради друзям та близьким. Самі ж можуть бути нерішучими та занадто критичними. Легко справляються зі стресом, зазвичай долають відчуття тривоги фізичними навантаженнями. 

За даними останніх досліджень, близько 80% власників IV групи схильні до появи проблем з увагою і пам’яттю, тому їх розвитку потрібно приділяти чимало часу.

Ці люди володіють міцним імунітетом, адже організм пристосувався до більшості захворювань.

Чи погоджуєтеся ви з тим, що група крові впливає на риси характеру?

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: