Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Prometheus запускає онлайн-курси американських університетів українською мовою

Prometheus запускає онлайн-курси американських університетів українською мовою
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Українська освітня платформа Prometheus запускає переклад безкоштовних онлайн-курсів кількох американських вишів українською мовою.
Про це повідомляє Новое Время.

«Платформа масових безкоштовних онлайн-курсів Prometheus отримала дозвіл на дублювання українською мовою чотирьох онлайн-курсів для вчителів від Массачусетського технологічного інституту, Колумбійського та Квінслендського університетів».

В прес-релізі вказано, що “замість застарілих лекцій з 1990 років вчителі отримають доступ до результатів передових досліджень та методик викладання найпрестижніших світових університетів”.

Зазначається, що сертифікати про проходження курсів можуть бути зараховані державою як підвищення кваліфікації після того, як новий закон “Про освіту” набуде чинності.

“Зі сторони вчителів на це є величезний попит. Лише на старих україномовних курсах для викладачів у нас є більше 100 тис. зареєстрованих. Ми очікуємо новий рекорд після дублювання онлайн-курсів американських університетів українською мовою”, – розповів НВ засновник освітньої платформи Prometheus Іван Примаченко.

Онлайн-курси Педагогічного інституту Колумбійського університету “Наука про навчання: Що має знати кожен вчитель?”, Массачусетського технологічного інституту “Дизайн-мислення в школі”, “Впровадження інновацій в школах” та університету Квінсленду “Глибинне навчання через трансформаційну педагогіку” вже доступні за цим посиланням.

Обкладинка: prometheus.org.ua

Джерело: ukrinform.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: