Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

9 повсякденних звичок, які можуть розказати про людину більше, ніж будь-який психологічний тест

9 повсякденних звичок, які можуть розказати про людину більше, ніж будь-який психологічний тест
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

9 дрібничок, які розкажуть про вас більше, ніж ви думали

1. Як усміхається і висловлює почуття

При щирій усмішці з’являються зморшки біля губ і очей, при фальшивій, лише біля губ. Коли людину охоплюють сильні емоції, у неї зволожуються очі, ніс, вона починає частіше ковтати слину. Якщо хоч один з цих факторів відсутній, почуття не такі вже й щирі.

2. Як вітається

Міцне та впевнене рукостискання свідчить про те, що перед вами екстраверт, який любить яскраво висловлювати свої емоції. Якщо при зустрічі людина кладе руку на плече — вас оцінюють або перед вами маніпулятор. Якщо вас беруть за долоню двома руками при рукостисканні, співрозмовник приготував прохання або хоче щось повідомити.

3. Наскільки часто перевіряє телефон

Що частіше людина оновлює стрічку в соціальних мережах, перевіряє пошту або здійснює інші маніпуляції з телефоном, тим вище ймовірність того, що вона знаходиться в пригніченому стані та шукає підживлення ззовні.

4. Як робить «селфі»

Люди, які роблячи «селфі» тримають камеру знизу, як правило, позитивно ставляться до довколишніх. Надто серйозні й відповідальні особи майже не фотографуються, щоб не було зрозуміло, де саме вони знаходяться. А надмірна любов до, так званих, «дакфейсів» (качиних губ) може свідчити про підвищений рівень нервового напруження.

5. Як поводиться за столом

Люди, які ріжуть все у своїй тарілці на дрібні шматочки, схильні до довгострокових відносин і намагаються жити за складеним планом. Людина, яка навіть гастрономічні шедеври змішує в єдине ціле, — сильна по натурі особистість, бере на себе багато справ і, як правило, виконує їх. Ті, хто справляються з їжею за кілька митей, можуть виконувати багато справ водночас, їх часто поважають на роботі, вони думають завжди наперед. Люди, які їдять повільно, живуть сьогоденням та вміють отримувати задоволення від життя.

6. Як розмовляє

Якщо людина розповідає якусь історію й часто використовує займенник «я» – швидше за все, вона говорить правду. Якщо ж це слово присутнє в мові завжди, це може свідчити про егоцентризм. Часте вживання займенника «ми» говорить про соціальну залученість. Цікаво, що з віком люди починають менше користуватися дієсловами в минулому часі й більше застосовувати дієслова в майбутньому часі.

7. Як їсть попкорн

Дослідження показують, що інтроверти з’їдають кожне зернятко окремо і роблять це з особливою ретельністю. Екстраверти, у свою чергу, люблять схопити жменю попкорну й відправити її в рот. Ті, хто їдять попкорн швидко, менш егоїстичні й чужі інтереси цінують вище власних.

8. Якій каві надає перевагу

Еспресо люблять лідери, а ось подвійний еспресо обирають ті, хто краще працює під чиїмось керівництвом. Любителі лате можуть іноді відчувати труднощі з прийняттям рішень, а також неквапливі по своїй натурі. Капучино, як правило, обирають товариські, творчі люди, а поціновувачам фрапучино властива схильність до авантюр. Звичайну чорну каву (американо) п’ють люди з простим підходом до життя, які рідко роблять якісь епатажні вчинки. Цукор чи вершки у звичайну каву додають особистості, які час від часу, в пошуках нових вражень, люблять утнути щось незвичайне.

9. Куди дивиться, коли п’є

Люди, які дивляться в середину чашки, з якої п’ють чай чи інший напій, зазвичай більш свідомі, зосереджені, часом схильні до ідеалізації. А ті, хто дивиться поверх краю, більше схильні до чужого впливу, іноді безтурботні, але водночас краще відчувають довколишній світ. Якщо людина п’є з закритими очима, значить, вона переживає якийсь біль або дискомфорт й шукає спосіб розслабитися.

Джерело: paniua.blogspot.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: