Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Ця пара заснула назавжди, проживши в шлюбі 77 років

Ця пара заснула назавжди, проживши в шлюбі 77 років
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Нещодавно одна пара показала всім, що таке подружня клятва, «поки смерть не розлучить нас». На фото, яке опублікувала їх внучка, її 100-річний дідусь і 96-річна бабуся, тримаючись за руки, і зі сльозами на очах залишили цю землю після 77 років шлюбу.

Ця фотографія зворушила серця мільйонів людей, які ділилися нею зі своїми друзями, родиною, і викладали на Facebook і Pinterest…

На фотографії літня пара, яка тримається за руки, лежачи в госпіталі поруч один з одним.

Після того, як ця фотографія поширилася в мережі, її автор додав: «Я знаю, що вони мої бабуся з дідусем, але ця фотографія — найсумніша і наймиліша річ на світі!»

Тисячі користувачів Інтернету погодилися. Фотографію оцінили більше 5 тисяч разів, і прокоментували близько 1500 людей.

«Співчуваю Вашій втраті» написав один з користувачів, «Але який чудовий спосіб піти. Тримаючись за руки зі своїм чоловіком, в теплому ліжку. Співчуваю Вашому дідусеві, який втратив любов всього свого життя.Нехай Господь благословить їх!»

Після цього, багато хто почав викладати подібні фотографії та ділитися схожими історіями.

Це дуже зворушило мене. Бабуся з дідусем виростили мене, і я продовжувала жити з ними ще довгий час», поділився користувач. Їм обом було 74 роки, всього 5 годин різниця в народженні. Вони разом з 16 років. Смерть мого дідуся вразила мене не відразу. Тільки виїхавши до коледжу, я відчував внутрішній конфлікт перший час. Якби не вони, я залишилася б на вулиці. Бажаю тобі всього хорошого, бережи себе. Благословить їх Бог».

У відповідь на цей лист losmescaleros написала «Я навіть не знаю, як це сказати, але відчуваю, що повинна. Я була в ситуації, яка схожа на твою. Мій дідусь помер два роки тому. Я втратила потужну підтримку в його особі, і кращого друга. Хочу лише сказати Хай благословить Вас Господь, тебе, твого дідуся і бабусю!»

Кожен, хто натрапив на цю публікацію, сказав:

«Ось, що означає постаріти разом!»

Дивно, але внучка отримала безліч злих коментарів. Вона написала «Спасибі всім за добрі слова, навіть не дивлячись на те, що і погані коментарі були сказані, це було того варте»!

Ось ще деякі популярні коментарі, які люди залишили:

«77 років шлюбу. Це вражає, вони все життя один одного любили»

«Дивно, що вони прожили разом так довго, в той час як деякі з нас взагалі не живуть стільки років»

«Тримати за руку свого чоловіка, в теплому ліжку, наближаючись до смерті, на фотографії, яку побачив весь світ. Ось як я б хотіла піти. Особисті сімейні моменти, кому вони потрібні?

Яка Ваша реакція на ці безцінні родинні моменти?

Джерело: poshepky.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: