Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Дуже важливо розуміти, що якість життя за великим рахунком залежить не від обставин

Дуже важливо розуміти, що якість життя за великим рахунком залежить не від обставин
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Дуже важливо розуміти, що якість життя за великим рахунком залежить не від обставин.

Не від кількості грошей в гаманці, наявності чоловіка / жінки. Не від того, що ваша дитина принесла «п’ятірку» а бос запропонував підвищення.

Насправді якість життя залежить від однієї єдиної речі-від вашого психічного благополуччя. Від того, наскільки ви щасливі прямо зараз, в цю саму мить. З якими емоціями ви приходите додому з роботи. Які почуття переживаєте, коли чистите картоплю чи приймаєте душ. Все інше – ілюзія, декорації.

Люди чомусь купують дорогі машини, будують багатоповерхові будинки, вічно від себе чогось вимагають, до чогось прагнуть, щоб зробити себе щасливими. І тільки наймудріші виявляють раптом, що ніяких різких рухів тіла це не вимагає. Мені тут на лекції жінка каже-«в нашому місті психолог – це дорого». Але люди беруть кредит і купують собі новий автомобіль: логічно, це «щастя», яке можна помацати руками. Але скільки б ти не вкладав коштів в якісь речі, щастя вони все чомусь не приносять.

Друзі, одна з головних перешкод на шляху до психічного благополучію – це ваша тривожність. Саме вона не дозволяє вам одного разу взяти, і зажити своїм власним життям. Всі ці нескінченні гонки за сенсом – ніщо інше, як спроба позбутися від цього внутрішнього мандражу (який, накопичуючись переходить в порожнечу).

Лабковський

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: