Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Незламна Україна: аудіозапис унікального інтерв’ю Степана Бандери 1959 року

Незламна Україна: аудіозапис унікального інтерв’ю Степана Бандери 1959 року
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Оглядаючись в історію, можна побачити, що насправді вороги завжди були ворогами, а «братерська» дружба лише штамп, покликаний на якийсь час ввести в оману українців.

Пропонуємо вам послухати аудіозапис інтерв’ю Степана Бандери датований 1959 роком, в якому провідник Організації українських націоналістів говорить про “більшовиків”, які поширюють плітки про розгром українського національно-визвольного руху. (Фейки та пропаганда були й в той час)

“Український національно-визвольний рух живе, розвивається і бореться далі. Всупереч всім намаганням та пропаганді ворога знищити його. Минуло вже 15 років, як більшовицька Москва по-новому окупувала Україну під кінець Другої світової війни.

Більшовики стараються стерти з лиця Землі українську революційну боротьбу всіма засобами тоталітарної системи. Українська повстанська армія, Організація українських націоналістів та вся українська нація склали в цій боротьбі дуже важкі жертви.

Але, зламати змагання України за свою незалежність ні знищити її керівної революційної сили – Москві не вдалося” – говорить Степан Бандера.

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: