Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Як розпізнати хорошу людину? Метод одного мудреця

Як розпізнати хорошу людину? Метод одного мудреця
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Ніхто не в змозі створити атмосферу, яка не належить до його душі

Якось запитали вчителя про те, як можна розпізнати хорошу людину. І вчитель відповів: «Це не те, що вона говорить, і не те, якою вона здається. Головне – це атмосфера, яка створюється у її присутності. Ось що є показником. Бо ніхто не може створити атмосферу, що не належить його душі».

Суфійська мудрість

Люди володіють дивовижною здатністю чуйно сприймати атмосферу, наповнюватися зсередини цією атмосферою і слідувати у своїх діях у тому напрямку, який формує атмосфера, що сприймається ними.

Згадайте атмосферу будь-якого свята, коли забуваєш про поточні проблеми і разом з усіма веселишся, танцюєш і насолоджуєшся шампанським, морозивом, шоколадом і легкими дотиками, що зачаровують рухаються в такт музики тіл.

З допомогою створення атмосфери можна керувати емоціями людей. Завдяки атмосфері вони можуть набувати мужності, можуть загорітися до Вас не лише любов’ю, а й пристрастю, можуть відчути непереборне бажання виконувати Ваші бажання. Почавши керувати атмосферою навколо себе, Ви починаєте керувати своїм життям, тому що створюючи ту чи іншу атмосферу, Ви спонукаєте людей виконувати те бажання, яким наповнена ця атмосфера.

Цією особливістю атмосфери часто користуються політики. Створюючи на передвиборних заходах і рекламі потрібну їм атмосферу, вони досягають з допомогою управління атмосферою того, що їх обирають. Цією особливістю атмосфери часто користуються досвідчені подружжя. Вони вдома створюють таку атмосферу, що їхня друга половинка навіть не повертає голову в тому напрямку, в якому фортеця сім’ї могла б наразитися на небезпеку.

Цією особливістю атмосфери завжди користуються люди, яких дуже любить багато інших людей. Велика кількість друзів гарантує їм, що їхнє життя буде завжди легким і приємним. Створивши атмосферу дружби, вони мають один із найпрекрасніших скарбів у світі, вони мають друзів, до яких завжди можна звернутися за порадою, за грошима, за протекцією та просто отримати насолоду від спілкування.

Керуючи атмосферою навколо себе, Ви керуєте подіями свого життя, тому що в цей момент через емоції людей знайдете управління почуттями та думками цих людей. Завдяки створеній Вами атмосфері, вони починають Вас любити та виконувати Ваші бажання. Керуючи атмосферою навколо себе, Ви керуєте своїм життям. Атмосферою навколо себе Ви легко можете керувати за допомогою слів та предметів.

Коли Ви керуєте атмосферою, то люди із задоволенням виконують Ваші бажання та не питають, навіщо Вам це потрібно. Якщо Ви довіряєте своїм почуттям, то Ви, напевно, розрізняєте атмосферу в різних місцях.

В одних місцях атмосфера Вам подобається, а в інших місцях Ви відчуваєте внутрішню напругу та необхідність дотримуватись тих чи інших правил, які Вам не подобаються. Ви вже досить досвідчена людина, щоб свідомо почати звертати увагу на атмосферу в місцях, де Ви знаходитесь, оцінювати цю атмосферу з точки зору корисності та приємності її для Вас і залишати неприємну для Вас атмосферу і влаштовуватися в приємній.

Я думаю, що цей Ваш досвід вже достатній, щоб Ви дійшли переконання про необхідність перебувати в тій атмосфері, в якій Ваша душа розкривається, тіло розслаблюється, а емоції приносять Вам задоволення та насолоду. Правда, не так часто можна зустріти місця, де атмосфера може Вас абсолютно влаштувати. Таких місць справді не так уже й багато. Але із цієї ситуації є вихід.

Створюйте в тих місцях, де Ви знаходитесь, свою власну атмосферу, яка ідеально Вам пасувала б. Зробити це можна будь-де за допомогою слів і предметів. Як тільки Ви почнете створювати свою власну атмосферу за допомогою слів і предметів, Ваше поточне життя може почати нагадувати Вам смачний десерт, рясно политий шоколадом.

Коли людина вміє створювати власну атмосферу за допомогою слів і предметів, то вона як би відзначена знаком, що життя і задоволення від життя в його житті знайшли одне одного. Якщо Ви регулярно створюватимете атмосферу за допомогою слів і предметів, то Ви швидко досягнете прогресу. Ті дівчата, які це роблять, уже не полюють на наречених та друзів, вони просто їх уже мають.

Юнаки та дорослі чоловіки, які це роблять, відчувають себе реалізованими і здатні забезпечити себе та свої сім’ї, своїх коханих, дітей та домашніх вихованців усім необхідним і тим, що дарує радість. Депресія це теж атмосфера і у Вашій владі замінити її на атмосферу щастя, пригод, радості від великих виграшів та можливості розвитку подій за Вашим бажанням.

Ви, напевно, знайдете у своєму житті свідчення та факти, коли Ви, наснажені чимось зсередини, починали керувати подіями на роботі, людьми, які Вас оточують і досягали майже магічних результатів.


Вас слухали та Вам підкорялися. Чому ж Ви це не робите систематично та регулярно? Адже Ви вже це вмієте робити, раз робили це раніше! Якщо Ви раніше досягали хороших результатів, що сьогодні Вам заважає за допомогою слів і предметів отримувати щодня той самий позитивний результат? Ви вже є приборкувачем несприятливих атмосфер, тому скористайтеся словами та предметами, щоб прямо сьогодні перетворити ту атмосферу, в якій Ви живете, на ту, яка для Вас найбільш сприятлива. Створивши за допомогою слів та предметів ту атмосферу, яка Вам подобається, Ви гарантовано не задихатиметеся в ній від нерозуміння, нечистоти та відсутності свіжого повітря.

Вам буде легко, приємно і комфортно, тому що Ваше дороге життя отримає таку ж дорогоцінну оправу, що бездоганно сяє в спокусливій атмосфері ніжності та ласки життя. Атмосфера, яка не забезпечує Вас енергією, тим самим занурює Вас в область постійної боротьби та відсутності задоволення, в якій Ви не можете повною мірою відчувати себе собою.

У цій галузі Ви не відчуваєте зцілюючу енергію сонця, тому що знаходитесь в атмосфері іншого світу, світу, який Вам не подобається. Створіть свою власну атмосферу за допомогою слів та предметів, і Ви зможете все змінити так, як Ви хочете. Золотий запас слів дано Вам від народження абсолютно безкоштовно, щоб Ви в будь-який момент за власним бажанням могли, змінюючи атмосферу відповідно до своїх поглядів, занурити своє життя в атмосферу золотої доби любовних пригод, аромату розкоші, фінансового благополуччя, матеріального достатку та духовної свободи.


Ви вже є супутником Фортуни, тому що Фортуна впливає на матеріальний світ за допомогою слів та предметів. Вирішивши керувати атмосферою навколо себе, Ви реалізовуєте реальний шанс вибирати все найкраще для себе. Не керуючи атмосферою навколо себе за допомогою слів і предметів, Ви занурюєтеся в атмосферу, що створюється іншими і, гадаю, не найкращу для Вас. Непереможна сила слів готова допомогти Вам втілити у життя всі Ваші мрії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: