Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Понад 3 тонни батончиків зробили тернополянки для ЗСУ

Понад 3 тонни батончиків зробили тернополянки для ЗСУ
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Три тонни батончиків від дівчат із Тернополя поїхало на фронт! Про це у соцмережі повідомила Світлана Шпилик.

— … ми попрацювали і маємо РЕЗУЛЬТАТ, яким пишаємось, чергова планка подолана, — написала волонтерка.

Щоб уявити — скільки це — 3 тонни — жінка наводить приклади.

— Ви уявіть, що ящик журавлини, чи родзинок — то 10 кг, ящик чорносливу чи кураги — 5 кг, мішок арахісу — то лиш 25 кг, а тепер уявіть цілу гору ящиків та мішків, які своїми руцями скупили, привезли, затягли у квартиру та дали нам на переробку неймовірні Гап’юки, що від найменшого до найстаршого так чи інакше долучаються! Особлива подяка і шана, моя любов, невтомна Marichka Gapiuk, надихаєш, підтримуєш, мотивуєш, навіть, якщо дуже хочеться знайти причину, щоб відпочити, згадую, яку працю вкладаєш ти, збираю хустку та фартушок і біжу, щоб ти знала, що я завжди поруч і в строю.

Нагадаємо, про невтомних тернополянок, які виготовляють енергетичні батончики на фронт, ми писали у березні цього року. Їхня жертовність направду захоплює, бо навіть за півроку їхній запал не згасає.

— Кожен, хто долучився одноразово чи долучається щотижня — ви великі МОЛОДЦІ, — пише пані Світлана. — МИ великі молодці, бо хлопці чекають, хочуть саме наших батончиків і сподіваються, що нам вистачить сил та натхнення не полишати цю працю, як і їм вистачає сил боротись! Якщо комусь видається, що наші батончики — то крапля в морі, пам‘ятайте, що з тих крапель — МОРЕ, в якому захлинається імперія зла!

Пані Світлана зазначає, що зараз вони злегка зменшили обороти — бо є менше рук, готових долучатись, тому просить, зголошуватися, бо потрібна допомога.

Жінка дякує всім, хто приходить пішки, бо не їде транспорт, хто добираєть у різний спосіб, щоб офірувати свої час та працю на добру справу.

— Кошти також дуууже потрібні, бо сухофрукти подорожчали і якби не допомога з-за кордону, ми б не справились, — зазначає Світлана Шпилик.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям, що роблять усе можливе й неможливе. ПЕРЕМОЖЕМО!!! Слава Україні!

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: