Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Що ви тут побачили в першу чергу?

Що ви тут побачили в першу чергу?
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Про особистість людини можна говорити вічно. Подібні тести допомагають розкрити таємні грані, які важко помітити в реальному житті.

Подивіться на цю картинку. Довго не думаючи, дайте відповідь на питання. Що ви побачили в першу чергу?

test-shok_eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3

Якщо ви побачили…

Підсвічник

Ви мислите широко. Ваші плани завжди грандіозні. Це добре, але ви часто забуваєте про деталі. Ви добра людина з великим серцем. Дуже часто вами користуються оточуючі, тому вам варто бути більш обачним. Обережно вибирайте друзів, щоб уникнути неприємностей у майбутньому.

Жінку

Ви тонка і чутлива натура. Схильні до ідеалізації життя і часом не звертаєте увагу на реальний світ. Ви літаєте в небесах. З одного боку це непогано, адже в світі залишилось так мало романтиків. З другого боку, за всією цією мрійливістю ми забуваєте про реальний світ з його складнощами і розчаруваннями. Не забувайте хоча б інколи повертатися в реальність, інакше життя перетвориться у суцільне набивання ґуль.

Чоловіка

Ви дуже спокійна людина, з вами затишно та спокійно, як за кам’яною стіною. Ви не багатослівні, вдумливі та творчі. Вас важко вивести з себе. Але часто у близьких є до вас одна претензія: ви буваєте недостатньо уважні до них. Щоб виправити становище, не забувайте хоча б про мінімальні знаки уваги.

Вогонь

Ви несхожа на інших людина. Ваше мислення відрізняється від стандартного. У вас своє бачення світу, і близькі вас інколи не розуміють. Це не страшно. Головне, не змінюйте себе! Вам треба стати більше впевненим в собі, і тоді все буде добре.

Джерело: marketium.ru

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: