Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

10 фільмів, після перегляду яких хочеться йти здійснювати свою мрію

10 фільмів, після перегляду яких хочеться йти здійснювати свою мрію
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

10 надихаючих фільмів, після перегляду яких хочеться йти здійснювати свою мрію.

Прогулянка
The Walk

прогулянка

Фільм про французького канатоходця Філіппа Петі. В центрі сюжету – його здійснена мрія – неймовірний прохід по канаті, натагнутому між вежами-близнюками Всесвітнього торгового цетру у 1974 році.

Серфер душі
Soul Surfer

серфер душі

Байопік про серфінгістку Бетані Хемілтон. З дитинства дівчина захоплювалася серфінгом, але у 13 років на неї напала акула. Дівчина залишалася без руки і мало не загинула. Але сила волі і справжній характер зробили своє – Бетані знову стала на дошку і почала брати участь у змаганнях на правах повноцінного здорового серфера.

Та, що створила диво
The Miracle Worker

та, що створила диво

Це фільм про Хелен Келлер, яка у 1,5 роки через хворобу втратила зір і слух, а у такому віці це означало і німоту. Вона стала першою сліпоглухою людиною, яка здобула вищу освіту, а також стала вчителем і громадським діячем. Усе завдяки силі духу і вчительці Енн Салліван. Марк Твен писав: “У XIX столітті було дві по-справжньому великі людини: Наполеон і Хелен Келлер”.

Едді “Орел”
Eddie the Eagle

едд

Історія про Едді Едвардса, який з пелюшок мріяв потрапити на Олімпіаду, хочу у нього були хворі коліна і він ходив на спеціальних милицях. Але завдяки своїй наполегливості та підтримці матері він з великою боротьбою потрапив на зимову Олімпіаду – 1988, де виступив у якості стрибуна з трампліна.

Джой
Joy

джой

В основі сценарію покладена історія винахідниці Джой Мангано – матері-одиначки, на яку рідні скинули усі свої проблеми. Джой придумала диво-швабру, яка сама себе витискає. В результаті Джой окрім швабри створила новий вид підприємництва.

Моя ліва нога
My Left Leg: The Story of Christy Brown

моя ліва нога

Крісті Браун народилася з ДЦП у бідній сім’ї. Всі вважали, що він нічого не тямить і скоро помре. Але його власна жага до життя, наполегливість і мужність, а потім любов і турбота матері зробили диво. Крісті зміг говорити, писати і малювати пальцями лівої ноги. Він став відомим художником, який по-спражньому вистраждав своє мистецвто, і знайшов кохану.

Тост
Toast

тост

Фільм про хлопчака Найджала – майбутнього шеф-кухаря ресторану “Савой” в Парижі. Його мама вміє готувати лише тости, а ось син, здається – справжній геній кулінарії. Єдиний хлопчик у кулінарному класі, майстер тортів, тістечок та пасти. Мама помирає і його батько одружується на незграбній прибиральниці і кухарці. Хлопчик і мачуха починають серйозну кулінарну боротьбу за місце в серці батька.

Кон-Тікі
Kon-Tiki

кон-тікі

Фільм про легендарну мандрівку і подвиг норвезького антрополога Тура Хеєрдала, який зумів пройти на плоті з Південної Америки в Полінезію. Він пройшов 3770 морських миль у водах Тихого океану на плоті “Кон-Тікі” у 1947 році, перевернувши уявлення про межі людських можливостей.

Великі очі
Big Eyes

великі очі

Кінострічка про художницю Маргарет Кін – основоположницю поп-арту. Її картини з зображеними на них дітей з великими очима висіли у кожному будинку. Ось тільки їй довелося не один рік мовчати, а потім і боротися, доводячи, що ці картини створила вона, а не її чоловік, який видавав із себе художника, облутуючи жружину сітями брехні, фальшу та страху.

Дика
Wild

дика

Історія про Шеріл Стрейд, яка втратила матір і розвелася з коханим чоловіком. Їй зовсім не хочеться жити і у неї зникла надія на щастя. Але вона вирішує наодинці без будь-яких туристичних навичків пройти тихоокеанську туристичну стежку довжиною у 1800 кілометрів за три місяці. Якщо зможе це, то й зможе змінити своє життя.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: