Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

10 чудових комедій для жінок, щоб просто розслабитися

10 чудових комедій для жінок, щоб просто розслабитися
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Хороша комедія – найкращий засіб, щоб відпочити і перезавантажитися після важкого дня. Іноді душа просто вимагає перегляду душевної картини, з якої і мозок напружувати особливо не потрібно і посміятися можна. Представляємо вашій увазі саме такий вид кінофільмів. Приємного вам перегляду і гарного настрою.

1. Магія місячного світла (2014 року)


Тонка легка комедія Вуді Аллена про те, як фокусник відправляється на Лазурний берег в будинок багатого сімейства з делікатним дорученням. Він повинен викрити жінку-медіума, яка влаштовує спіритичні сеанси і пудрить людям мізки.

2. Життя, як воно є (2010)

Холлі і Еріка, які один одного терпіти не можуть, зводить разом трагедія – їхні найкращі друзі гинуть, і вони залишаються єдиними опікунами маленької хрещениці Софі. Незважаючи на загрозливу назву, це добрий ліричний фільм про любов і сім’ю.

3. Любов на кінчиках пальців (2012)

Ця дивна романтична комедія переносить нас до Франції 1950-х. У ті часи у жінок був небагатий вибір професій, тому Роза в захваті від того, що у неї є шанс влаштуватися секретаркою. Вона навіть розмріялася про пристрасний роман з начальником, а тому від неї треба тільки одне – щоб вона перемогла в конкурсі машинопису. Він навіть готовий її тренувати і створити всі необхідні умови для майбутньої чемпіонки.

4. Ідеальний голос (2012)

Бадьора музична історія про те, як відлюдькувата першокурсниця Бека вступає в дівчачу групу а капела. Команда весела і талановита, але з їх похмурим репертуаром перемогти в університетському конкурсі просто неможливо. По ходу фільму зміни чекають і головну героїню, і групу.

5. Шпигун (2015)

У Сьюзан нудна офісна робота в офісі ЦРУ. Вона, звичайно, молодець і відмінна помічниця місцевим “Бонд”, але хочеться більшого – оперативної роботи, ризику, шпигунських перевдягань і крутих тачок. І ось одного разу товстуха перестає мріяти і бере справу в свої руки.

6. Анонімні романтики (2010)

Зворушлива комедія про двох самотніх диваків. Анжеліка готує найкращий в світі шоколад, вона – геній своєї справи. Тільки дуже сором’язлива, тому нікому не зізнається у своїй майстерності і готує свої шедеври анонімно. А ще їй дуже подобається кондитер Жан-Рене, який теж жахливо сором’язливий. Ніхто з них не може зробити перший крок, але разом вони роблять дуже смачні цукерки.

7. Серцеїд (2010)

У Алекса Ліппі не зовсім звичайний бізнес – цей стильний молодий чоловік на замовлення руйнує чужі романтичні відносини. Одного разу йому підвертається найважче завдання – розбити по-справжньому закохану пару.

8. Любов і дружба (2016)

В основі фільму – роман Джейн Остін «Леді Сьюзан» про молоду чарівною вдові в пошуках нового чоловіка. Як прийнято в історіях англійської письменниці, головна героїня не без його участі сипле дотепами і афоризмами.

9. Думай, як чоловік (2012)

Чотири дамочки відкрили для себе книгу, де розповідається, про що думають чоловіки і як правильно діяти жінкам, щоб підкорити свого обранця. Вони терміново починають застосовувати знання на живих піддослідних і вельми процвітають в цій справі.

10. Як вийти заміж за 3 дні (2009)

У Анни є практично все – затишна квартирка, Прибуткова робота і люблячий молодий чоловік. Але вже кілька років вона чекає і ніяк не дочекається від нього пропозиції руки, серця і всього, що додається. І ось, відправивши коханого в чергову поїздку в Дублін, Анна дізнається, что в Ірландії є традиція – 29 лютого дівчина може сама зробити пропозіцію своєму чоловікові. У той же день вона збирає валізу і мчить назустріч своєму Щастю.

Джерело

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: