Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Кожен українець матиме змогу безкоштовно вивчати англійську мову

Кожен українець матиме змогу безкоштовно вивчати англійську мову
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

В Україні стартувала кампанія з масового вивчення іноземної мови для усіх охочих «Україна заговорить англійською!» на соціальній платформі «Lingva.Skills». Про це повідомили у прес-службі Кабміну.

«Після запровадження «безвізу» та підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС питання створення можливості вивчення українцями іноземних мов, у першу чергу, англійської, є одним із пріоритетних завдань Уряду, – заявила директор Урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина. – Ми, спільно із Асоціацією інноваційної та цифрової освіти, надаємо для всіх українців можливість оволодіти англійською мовою за допомогою цієї онлайн-платформи. І тепер кожен громадянин України має можливість навчатись безкоштовно, перебуваючи будь-де та будь-коли».

Скористатись можливістю вивчити іноземну мову на платформі може практично кожен українець, який має електронну пошту, інтернет, комп’ютер чи смартфон. Найближчим часом, окрім англійської, тут можна буде вивчати німецьку та інші іноземні мови. Наразі спільно з Урядом планується масштабування даного проекту на всю країну. 200 співробітників КМУ уже вивчають англійську в рамках цього проекту.

Джерело: lviv1256.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: