Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

“У осені очі твої”. Гурт Kozak System презентував саундтрек осені 2017

“У осені очі твої”. Гурт Kozak System презентував саундтрек осені 2017
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

KOZAK SYSTEM оприлюднили свій новий синґл та відеокліп «У осені очі твої», який увійде до нового лонгплея гурту. Алегоричні слова «саундтрек цієї осені», які часто викоритовували під час промо нового треку, – не випадкові:

Якщо уявити, що осінь – це атмосферний трисерійний серіал (а для кожного пристойного серіалу хороші композитори пишуть саундтреки), то ми вважаємо, що саундтреком до цієї пори року якнайкраще підходить саме ця пісня. Думаємо, ми виграли кастинг у самої осені» – кажуть KOZAK SYSTEM.

Автором слів до нового треку «козаків» цього разу став фронтмен гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк. Вірш, написаний осіннім вечором 2016 року, котрий втрапив у правильний час в очі KOZAK SYSTEM, дописаний ще однієї ночі текст приспіву,- і вже за якийсь час народилися перші репетиційні напрацювання.

«Справжня магія випадку та кармічних перехресть» – усміхається автор слів Сергій Мартинюк:
«Невзаємна любов, або любов на півсерця (інколи я називаю її саме так) – одна з наскрізних тем моїх віршів. Саме такі почуття, за моїми спостереженнями є чи не найглибиннішими переживаннями людини на любовному ґрунті. Це справжня хімія душевної руйнації, катарсису і відродження. Цей вірш саме про таку любов – самодостатні почуття самотнього чоловіка в світі його ілюзій. З чітким розумінням того, що все це може бути лише грою душі і розуму»

Музика народжувалася у традиційній козацькій синергії: кожен з п’ ятьох «приносив» до репетиційної студії свої доробки та ідеї, які в решті решт акумулювалися в єдиний музичний твір. Коли «У осені очі твої» була майже готова, до студії завітав клавішник та аранжувальник «Океану Ельзи» Мілош Єліч (який вже працював з KOZAK SYSTEM над треком «Не Моя»), щоб дати кілька порад та докласти до осіннього саундтреку свою краплину таланту та музичності.

За візуалізацію пісні взялися Manifest production, які перевтілили брутального фронтмента Івана Леньо у досить нетиповий та незвичний для нього образ розгубленого та замріяного художника, який у пошуках своєї Музи (її зіграла Марина Саєнко) потрапив всередину власної картини:

«Щодо кліпу – то тут я безсилий що-небудь коментувати. Ну, дуже вже не наша “поліклініка” це кліпмейкерство. Від ідеї, сценарію і самого процесу зйомок ти – лише спостерігач або учасник, більше ні на що ти повпливати не можеш, бо відданий на поталу режисеру і оператору. Вони – боги на майданчику, а ти роби те, що вони скажуть – ляж, встань, іди, сядь, посміхнись, покажи здивування… Ми не можемо відповідати за результат, який режисери отримали в цьому кліпі, тому що наші смаки розходяться,але дуже сподіваємось, що людям кліп сподобається».

Окрім активного продовження концертного сезону, KOZAK SYSTEM вже незабаром обіцяють ще один подарунок для своїх прихильників: за пару місяців музиканти оприлюднять відеокліп на нову пісню «Я віддам», фільмуванням якого наразі займається австрійський режисер, а вже навесні наступного року на всіх прихильників чекає презентація нового альбому гурту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: