Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Український колектив “Atmasfera” визнали “Гуртом Року” у Нью-Йорку

Український колектив “Atmasfera” визнали “Гуртом Року” у Нью-Йорку
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Український гурт Atmasfera став лауреатом престижної у США музичної премії Roundglass Music Awards 2018 і отримав нагороду в номінації “Гурт року”.

На закритій церемонії нагородження, що відбулась 26 січня 2018 року у Нью-Йорку, українські артисти представили свою пісню «На глибині» («In the Depth») у трьох номінаціях – «Гурт року», «Пісня року» та «Найкраще музичне відео». ATMASFERA боролися з 72-ма колективами з усього світу за право називатись кращими гуртом.

Музиканти ATMASFERA кажуть: «У сьогоднішні не легкі часи для рідної країни, прониклива етно-музика особливо актуальна. Люди знаходять в композиціях ATMASFERA більше, ніж просто звуки музичних інструментів або гарні емоції. Ми використовуємо в своїй музиці мантри – це древні звукові вібрації, які мають позитивний цілющий вплив на стан людини, допомагають зрозуміти самих себе і легше сприймати оточуючі події».

Зазначимо, що композиція «На Глибині» («In the Depth») є саундтреком до документальної кінострічки про події на сході України під назвою «Одесити на Донбасі» режисера Олександра Авщарова.

ATMASFERA – На Глибині (In the Depth)

Гурт ATMASFERA – справді унікальний гурт з України, який може стати для вас справжньою знахідкою! Використовуючи таємничі етнічні мотиви у поєднанні із сучасним звучанням, мовою санскриту і древніх мантр, гурт допомагає заглибитись у собі, зосередитись на своєму внутрішньому світі та відкрити для себе мудрість і духовну любов.

ATMASFERA – Nama Om

Слухаймо українське!

Джерело: amazing-ukraine.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: