Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

20 цитат психолога Валерія Синельникова, які дають відповіді на головні життєві питання

20 цитат психолога Валерія Синельникова, які дають відповіді на головні життєві питання
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Слова Валерія Синельникова справді змушують замислитися. Захоплені духовним розвитком люди знайомі з його вченням, а більшість хоча б один раз читали його книги або витяги з них. Він – людина, яка пояснює безліч явищ в житті світському і духовному, лікар-психотерапевт і гомеопат, автор десяти книг, виданих накладом понад вісім мільйонів примірників ділиться своїми думками і поглядами в сьогоднішній підбірці цитат.

***

1.

Я глибоко вірю в те, що можна змінити долю людини в тому і лише в тому випадку, якщо сама людина стає господарем своєї долі. А для цього вона в першу чергу повинна взяти на себе відповідальність за свої думки.

2.

Наш світ є зовнішнім відображенням наших власних думок; все, що ми маємо в своєму житті, ми створюємо самі.

3.

Стосунки – це не мета і не сенс життя, а всього лише засіб для повноцінного життя.

4.

Виходить, що все в цьому світі – стан нашого тіла, душевний і фізичний стан здоров’я, стосунки в родині з близькими, стосунки з людьми і навколишнім світом, робота, фінансове становище – все це відображення і трансформація наших думок, почуттів і емоцій. Звідси випливає геніальне за своєю простотою і мудрістю переконання: «Ми з вами живемо в гармонійному, справедливому і чистому світі, де кожному дається за його думками». «По вірі вашій дасться вам!» – це слова з Біблії. Ви отримуєте в житті те, у що вірите.

5.

Єдина мета спілкування – співтворчість, творення.

6.

Якщо ви хочете жити в чистому і прекрасному світі, то почніть з себе.

7.

Захоплюйтеся! Захоплюйтеся людьми, навколишнім світом. Пам’ятайте, що не тільки ви унікальні, а й інші люди також унікальні.

8.

Якщо я хочу, щоб мої діти були щасливі, то я повинен бути сам щасливою людиною.

9.

Важливо навчитися не тільки дарувати, але і приймати подарунки. Навколишній світ налаштований на нас, на наші думки і бажання. Щомиті він прагне допомогти нам. Але в метушні ми або не помічаємо цієї допомоги, або відмовляємося від неї.

10.

Кожна людина сама створює собі хвороби.

11.

Потрібно жити і прагнути до своєї мрії. Один з головних інструментів, який ми маємо – це наш розум. Ми використовуємо його для створення свого світу. Необхідно його вдосконалювати. Але є ще душа, про яку дуже часто забувають. І в неї треба вкладати. Збагачувати чистими і натхненними почуттями.

12.

У багатьох людей взагалі немає Батьківщини. Це може звучати дивно, але це факт. Хтось може заперечити, мовляв я народився в Росії або в Україні, отже, моя Батьківщина – Україна чи Росія. Але це лише ілюзія, дорогий мій читачу. Те, що ви народилися в якійсь країні або у вас є відповідне громадянство, так само як і паспорт, ще не означає, що у вас є Батьківщина. Вітчизна – це конкретне місце. І це місце обов’язково повинно бути на Землі.

13.

Наші Наміри не повинні обмежуватися тільки певними матеріальними цінностями: будинками, квартирами, машинами. Це можуть бути нові стосунки або якась цінна внутрішня риса. Краще, коли нас в житті цікавить абсолютно все.

14.

Жалість до людей обов’язково привертає у відповідь агресію людей. Адже це агресивне почуття.

15.

Будь-яка людина, яка зустрічається вам в житті, несе для вас якусь важливу інформацію, одкровення.

16.

Потрібно рухатися у напрямку до того, чого ви хочете, а не бігти геть від того, що вам не подобається. Як тоді можна рухатися у напрямку до чогось, якщо ви не знаєте, що це таке. Якщо ви не знаєте, куди йти, то ви ніколи туди не потрапите.

17.

У підсвідомості знаходиться інформація про будь-яку подію, що відбувається у Всесвіті. Це означає, що кожен з вас вже знає все. Уявіть клітинку організму. Вона не може бачити весь організм. Але в ній міститься інформація про весь організм. Вона закодована на генетичному рівні. Людина – це така ж клітинка Всесвіту. У її підсвідомості зберігається вся інформація про минуле, сьогодення і навіть майбутнє Всесвіту. Цим законом пояснюються численні феномени: ясновидіння і пророцтво, наприклад. Або феномен читання думок і передачі їх на відстань. Ворожіння також відноситься до цього закону. Будь-яка людина може розвинути – ні, не розвинути, а просто відкрити в собі всі ці непопулярні вміння, і навіть великі. Необхідна тільки чистота помислів.

18.

Взагалі я помітив, що запитання харчування у багатьох людей викликають бурю емоцій. Це відбувається тому, що їжа є одним з джерел одержання задоволення, насолоди і коли говорять, наприклад, що не можна їсти м’ясо, вживати алкоголь або курити, то у людей виникає відчуття, що вони забирають все найцінніше.

19.

Куди думка – туди енергія. Куди енергія – туди кров. А кров – це матеріальне втілення душі.

20.

Гроші та речі – погано? Ні. Але робота заради грошей і речей – погано. Хіба це життя? Це вже не життя, а виживання.

Джерело: tutkatamka.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: