Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Одна із найважливіших істин, до яких я дійшла. Адже це єдиний вірний ключ стати по-справжньому щасливим

Одна із найважливіших істин, до яких я дійшла. Адже це єдиний вірний ключ стати по-справжньому щасливим
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Якщо ти не відчуваєш до себе поваги від інших, отже, ти недостатньо поважаєш себе сам. Адже якби поважав, ти б не підпустив до себе людей, яких потрібно ЗМУШУВАТИ ПОВАЖАТИ ТЕБЕ. Зроби для себе те, що дозволить тобі поважати себе.

Якщо ти хочеш розуміння від інших, отже, ти недостатньо розумієш себе сам. Адже коли ти добре знаєш, хто ти, що любиш, чого не любиш, що хочеш від життя і так далі, тобі байдуже, що думають про це інші – ти йдеш своїм шляхом і люди, які з тобою на одній хвилі, самі притягуються у твоє життя абсолютно без зайвих зусиль. Дай собі час побути наодинці, послухай себе, свої думки, свої бажання. Не шукай слухачів зовні – дай можливість почути себе найближчій людині – самому собі.

Якщо ти хочеш, щоб про тебе піклувалися, ти недостатньо дбаєш про себе сам. Адже коли усі твої потреби задовільнені, ти невідчуваєш дефіциту і не шукаєш підтримки зовні.

Якщо ти чекаєш любові від інших, отже, ти недостатньо любиш себе сам. Адже любові однієї людини вдосталь, аби почуватися добре. І цією однією людиною можеш (а точніше повинен) бути для себе ти сам. Будь уважний до своїх почуттів, емоцій та бажань. І будуй своє життя відповідно.

Подумай, чого тобі не вистачає від інших, і ти зрозумієш, що саме ти повинен дати собі сам, аби почуватися добре. А після цього, побачиш, інші люди теж почнуть тебе любити, розуміти, поважати… Це працює лише так, ніяк інакше.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: