Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Бумбокс випустили довгоочікуваний сингл «Твiй На 100%»

Бумбокс випустили довгоочікуваний сингл «Твiй На 100%»
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

У основу композиції покладена реальна історія, яку Хливнюку розповіла одна з фанаток гурту.

Фото: надане прес-службою гурту

Сьогодні, 28 листопада, відбулася прем’єра нового синглу Бумбокусу «Твій На 100%». – пише musicinua.com. Робота над композицією проходила у Києві на студії Бобіна під керівництвом звукорежисера Дмитра Хомулка, з яким колектив записував попередні релізи: максі-сингл «Люди» (2016) і міні-альбом «Голий Король» (2017).

Андрій Хливнюк, фронтмен гурту Бумбокс: «Це на сто відсотків реальна історія. Пісня, на яку надихнула мене зустріч із однією зі слухачок, яка просто вивалила мені свою історію, а я цю історію віддав вам. Ця пісня була написана швидко, за один переліт, може тому вона така драйвова».

Сингл «Твiй На 100%» можна придбати у онлайн-магазинах Google Play та Apple Music, або ж прослухати на YouTube-каналі гурту:

Додамо, що трек «Твiй На 100%» – другий сингл з майбутнього, шостого студійного альбому Бумбоксу, над яким гурт нині активно працює. Платівка, яка поки не має офіційної дати виходу, частково записувалася на легендарній французькій студії La Fabrique у Сен-Ремі-де-Прованс під керівництвом знаного саундпродюсера Ерве Ле Гуйла (Hervé Le Guil), який співпрацював з Foals, Morrissey, Nick Cave, Radiohead і Rammstein.

«Я ніколи не записувався в студіях, які накопичують матеріал з урахуванням накопичення холів. Тобто тут на кожному кроці стоять мікрофони – у кімнатах, на сходах, всюди. Коли ти граєш, вони записують все, навіть найменші відгомони звуку. І весь цей шум йде в запис. Це дуже незвично, але як звучить запис! Сподіваюся, скоро ви зможете оцінити результат», – розповів Хливнюк.

Джерело: musicinua.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: