Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Гурт Антитіла презентував свіжий кліп на пісню “Hello” (відео)

Гурт Антитіла презентував свіжий кліп на пісню “Hello” (відео)
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Прем’єра від гурту Антитіла: кліп на пісню з нового альбому “Hello”.

В основі сюжету: постапокаліптична історія. Головний герой, якого зіграв Олексій Веренчик, фронтмент гурту Detach, повертається на планету Земля після ядерного апокаліпсису, аби перевірити чи придатна земля для життя. Олексій не тільки зіграв головну роль, а й виступив режисером.

«Цей кліп – продовження історії з кліпу «Лови момент»: про те, що світ – крихкий. І про те, що Земля – наш дім, який треба оберігати. А про це багато хто забуває.
На зйомках “Hello”, було цікаво, не без пригод. Ми мало не втопили камеру. Знімали кліп близько чотирнадцяти годин. Нам було потрібно болото в кадрі, і дорога, і поле – при цьому часу на переїзди не було. Дивним чином знайшли поле у Києві, яке поєднувало в собі все, що ми шукали. Машину з кліпу знайшли на смітнику, а рояль, на якому грає Тарас, купили на одній платформі онлайн-об’яв. Мій костюм, до речі – справжній костюм пілота. Купили в одному з військторгу.
Але, звичайно, найскладніше – це постпродакшн кліпу. Особливо, якщо врахувати, що робили ми його в рекордно короткі терміни. На все про все у нас було трохи більше ніж доба – між зйомками кліпу і його прем’єрою було всього вісім днів, а до цього наша команда закінчувала проект для Алана Бадоєва. Але начебто вийшло і результатом всі задоволені!»

– поділився враженнями Олексій Веренчик.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: