Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Діти будуть в захваті. 8 мультиків для вивчення англійської мови

Діти будуть в захваті. 8 мультиків для вивчення англійської мови
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Англійська мова у наш час дуже популярна і важлива. Тому зараз молоді мами зацікавлені в тому, щоб їхні малюки вивчали мову з найменших років. Для цього існує безліч цікавих програм, книг та ігор.

Але в Тутка зібрали добірку цікавих і пізнавальних мультфільмів, завдяки яким дитина зможе почати вчити англійську легко і комфортно.

Gogo

Навчальний мультфільм англійською мовою з субтитрами, складається з декількох серій. Мультсеріал про дракона Гого, який потрапляє у веселі ситуації, під час яких маленькі глядачі разом з ним дізнаються і вчать важливі для життя фрази англійською.

Super Why!

Герої цього мультфільму навчають граматиці та знайомлять вашу дитину з новими словами. При цьому програма розрахована на тих малюків, які вже знайомі з англійською. Тому в якості першого заняття його вибирати не варто.

Мяу мяу

Це навчальний мультсеріал, в якому малюки можуть весело і легко вивчити англійські слова. За сюжетом дівчинка і її пес дізнаються нові слова, вчаться рахувати і правильно говорити англійською мовою.

At the zoo

Пізнавальний мультиплікаційний фільм про візит у зоопарк. Таке відео буде цікаво дітям, які знають письмову мову, адже мультик супроводжується субтитрами.

Мультфільми від Роберта Саакаянца

Мультфільми навчать дитину основам англійської мови: букви, цифри, частини тіла, назви тварин і птахів, кольори і багато іншого. Це відмінний спосіб ознайомити малюка з іноземною мовою.

Hello Happy Rhymes

Мультфільм англійською мовою з музичним супроводом. У ньому ви знайдете веселі віршики та пісеньки, які можна вивчити з малюком і наспівувати.

Англійська мова для малюків

У цих мультфільмах дитина може слухати і вчити будову слів і їх звучання. Ця програма розрахована для дітей, які вже мають уявлення про англійську мову. Рекомендований вік – від 5 років.

Англійська мова для найменших

У цьому мультфільмі зайчик дає уроки і вчить алфавіт, а також як правильно вітатися і прощатися на англійській.

Приєднуйтеся до нас у Telegram!

Джерело: tutkatamka.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: